Един от най-дългоочакваните календари в света е налице - Pirelli

...
Един от най-дългоочакваните календари в света е налице - Pirelli
Коментари Харесай

Pirelli представи новия си календар за 2019 г.

Един от най-дългоочакваните календари в света е налице - Pirelli показа своето издание за 2019 г. 

Снимките в календара на компанията за идната година са дело на шотландския фешън фотограф Албърт Уотсън. Те демонстрират световноизвестни модели като дами, които влизат в функциите на кино героини.

Водеща звезда е моделът Джиджи Хадид, която е известна измежду младежите. Тя е снимана като сполучлива жена паралелно до нейния другар - дизайнера Аликзандър Уанг. Двамата са заснети в апартамент в Ню Йорк. 

Участва и Летисия Каста.

Изданието за 2019 г. разказва историите на общо четири дами. Към Хадид и Каста се причисляват актрисата Джулия Гарнър и танцьорката Мисти Коупленд. Всички те са показани да реализират задачите си в живота.

Фотографът създател Алберт Уотсън е роден през 1942 година и има в кариерата си заснети над 100 корици на списание Vogue. Снимал е портретни фотоси на огромни персони като Стив Джобс и Алфред Хичкок. Негови фотосесии са оповестени и в списанията Harper`s Bazaar, Time, Rolling Stone. Работил е за огромни марки като Prada, Levi`s, Revlon, Chanel. Фотосесията му за календара на Pirelli е снимана в продължение на 10 дни, през април, в Маями и Ню Йорк. 

Първият календар на Pirelli излиза през 1963 година и оттогава всяка година демонстрира топ модели и актриси в друга светлина, като придвижва някакво обществено обръщение.

Календарът на известната компания производител на автомобилни гуми не се продава, а се подарява извънредно - на нейни клиенти и звезди. 

Изданието за 2018 година бе основано по концепциите за жанр на редактора във Vogue Едуард Енинфул, по приказката за Алиса в Страната на чудесата. 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР