Един от най-богатите клубове в света на спорта - Манчестър

...
Един от най-богатите клубове в света на спорта - Манчестър
Коментари Харесай

Манчестър Юн разкри стряскащите параметри на кризата

Един от най-богатите клубове в света на спорта - Манчестър Юнайтед, призна за съществени загуби вследствие на пандемията от ковид. От “Олд Трафорд” разкриха, че задълженията им са скочили с цели 42% до 429,1 млн. паунда. Това се дължи както на неналичието на доходи през последните месеци, по този начин и на обстоятелството, че английската лига губи от цената си спрямо американския $. На годишна база “червените дяволи” са записали с 19% по-малко доходи до 31 март в съпоставяне със същия интервал преди година.
 Солскяер: По-добре дупка в тима, в сравнение с гъз! Важното е, че към този момент няма нито една черна овца
Допълнително ситуацията се утежнява от неналичието на сигурност поради към момента върлуващия COVID-19 и неяснотата към възможното възобновяване на шампионатите. Не на последно място е и разновидността за допустимо връщане на 15 млн. паунда от ТВ права, които клубът получи предплатено.

И въпреки всичко съгласно изпълнителния вицепрезидент на “червените” Ед Уудуърд финансовите загуби остават на назад във времето спрямо другите последици от болестта. “Основната ни цел продължава да бъде здравето на нашите сътрудници, почитатели и сътрудници по целия свят. Изключително сме удовлетворени от метода, по който всички, свързани с клуба, реагираха по време кризата”, съобщи британският началник.

Уудуърд напомни за другите благотворителни акции на Манчестър Юнайтед през миналите седмици.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР