Един от най-богатите хора в Канада - основателят на фармацевтична

...
Един от най-богатите хора в Канада - основателят на фармацевтична
Коментари Харесай

Откриха мъртви канадски топмилиардер и жена му

Един от най-богатите хора в Канада - създателят на фармацевтична компания " Апотекс " Бари Шърман, и брачната половинка му Хани бяха открити мъртви в дома им в Торонто, оповестиха източници канадски медии.

" Всички в " Апотекс " са надълбоко шокирани и натъжени от тази вест, нашите мисли и молебствия са адресирани до фамилията им ", споделиха от компанията.

Според вестник " Globe and Mail " телата на съпрузите са открити в сутерена на имението в петък. Според полицията гибелта им е " подозрителна ". Globe and Mail припомня за редица правосъдни каузи, по които Шърман е страна. Той е бил съден от братовчеди, които го упрекват, че не е сключил алтернатива за закупуване на фармацевтична компания, която татко му е управлявал преди гибелта му.

Съдът се произнесе в интерес на Шърман, само че жалбоподателите апелираха. Също по този начин във връзка с Шърман беше извършено следствие за събирането на средства за партията на премиера Джъстин Трюдо, чието образуване той подкрепя. Двойката остави четири деца сираци. Списание " Канадски бизнес " включи Шърман в листата на най-богатите хора в Канада.

тагове милиарден канада бари шърман
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР