Един от най-богатите хора в Европа и човек от 5-то

...
Един от най-богатите хора в Европа и човек от 5-то
Коментари Харесай

Градинарят, който ще наследи милиарди от Hermes

Един от най-богатите хора в Европа и човек от 5-то потомство на милиардерите, може да се похвали с едно доста самоуверено решение. Никола Пуех е оповестил публично, че няма да остави и стотинка на своите наследници и огромна част от неговите пари ще отидат за щедрост. Подобни изявления не са нещо ново, до момента в който не открием, че Никола трансформира още веднъж наследството си. Милиардерът е решил да осинови своя 51-годишен градинар и да остави своите милиарди на него.

Никола няма деца и постоянно живее малко по-скрито от останалите милиардери. Никола е правоприемник на Тиери Хермес, който основава първокласните дамски чанти Хермес през 1837 година и по-късно развива цяла фешън линия, която и до през днешния ден е известна. Никола е един от последните наследници на марката, само че явно е бил задоволително сърдит на останалите си родственици и е решил, че неговите 11.5 милиарда няма да бъдат предоставени на околните или на щедрост.

Неизвестният градинар е приел предлагането и сега Пуех се занимава с всички законови разпореждания, с цел да го осинови и по-късно да е спокоен, че средствата не престават да се изплащат. Никой не знае какъв брой тъкмо е служил незнайния предстоящ милиардер, както и от кое място се познават с френския паралия, само че съгласно някои издания, въпросният градинар е от марокански генезис, женен за испанка, отглеждащ две деца. Пуех има намерение да осинови градинаря, което автоматизирано трансформира и придвижването на наследството, което се насочва към неговите деца. Всички останали елементи са извънредно малко.

Недоволни има, в това число и благотворителната организация Исократ, която е учредена през 2011 година от самия Никола. Очакването за свежи доходи е съумяло да разочарова администрацията на фондацията. През 2023 година е станало ясно, че те са били единствените съперници на концепцията за смяна на наследството. Пуех е подписал по-рано едно наследство, че има намерение да остави своите пари на въпросната фондация, само че по-късно е решил да го промени, изключително откакто става татко. По закон се оказва, че половината средства ще отидат при неговия правоприемник.

Фондацията е била основана, с цел да пази и промотира публичното мнение, както и да следи обществения интерес на публицисти и медийни организации, виновни за основаването и подсилването на равнището на проверяващите публицисти. Фондацията има 6 души в борда на шефовете, до момента в който Пуех играе ролята на президент. Очаквано е, че когато новините за смяната идват, точно тези хора считат, че наследството не може да се анулира и сходни маневри са скрити малки врати.

Адвокатът на милиардера – Йорн-Алберт Бостелман е отказал коментар по тематиката, въпреки и да споделя пред други медии, че счита да даде конференция доста скоро и да отдели главните обстоятелства, както и да отговори на всички зародили въпроси по тематиката. Пуех става един от прогонените във семейството и доста години води битка с различен първокласен бранд, до през днешния ден към момента има към 5.7% от дяловете на Хермес. След пандемията се е следил много сериозен скок на търсенето на първокласни артикули, измежду които и тези на Хермес, а цената и цената на акциите се изстрелва много високо – компанията се прави оценка на 230.8 милиарда $. Следователно е ясно и за какво неговият дял е на стойност от 11.5 милиарда $.

Тъй като приказваме за компания, която продава своите артикули за 5-6-цифрени суми и показва някои от най-хубавите дизайни, разумно е, че притежателите ще се считат за едни от най-заможните на планетата. Тиери Хермес стартира своята кариера през 1837 година и има щастието да отвори своята работилница на един от огромните булеварди в Париж. Бизнесът се разраства в Европа и скоро е разпознат от по-сериозните семейства с благородническо родословие. Когато Чарлз-Емил поема бизнеса, отваря още магазини на основни местоположения в града.

Синовете на Чарлз, Адолфо и Емил също не престават наследството, като Адолфо се отхвърля в един миг, надявайки се да преследва кариера в основаването на седла и други нужни атрибути за езда. Той в никакъв случай не е вярвал, че първите коли ще имат някакъв необикновен триумф. Емил насочва бизнеса в напълно нова посока, патентова ципа и основава фешън линия. През 1922 година предлага и кожени дамски чанти, поставяйки и основите на една безумно огромна промишленост, която продължава да диктува трендовете в модата и до през днешния ден.

Стойността на компанията продължава да пораства, като всеки един правоприемник е получил максимума от своята компания, единственият минус е, че въпросният благородник е решил да зарадва някой различен, с изключение на хората в своята благотворителна организация. Оказва се, че човек може да стане милиардер, освен това без някакви големи знания в безмилостния софтуерен свят. Понякога е належащо да имате положително отношение, да обичате природата и постоянно да почитате хората към себе си. Никога не знаете кой милиардер може да ви осинови, нали?

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР