Един от най-богатите българи - Васил Божков, и собствениците на

...
Един от най-богатите българи - Васил Божков, и собствениците на
Коментари Харесай

Васил Божков и братя Ганеви официално влязоха в Левски

Един от най-богатите българи - Васил Божков, и притежателите на Националната лотария - братята Димитър и Милен Ганеви, може да се каже, че от през вчерашния ден публично влязоха в ръководството на Левски, сподели бърза инспекция на Sportal.bg .

Както е известно, тримата предприемачи са спрягани за нови притежатели на сините.

Както се случи през вчерашния ден?

Левски, посредством своя формален уебсайт, уведоми, че на съвещание на Надзорния съвет от 18 януари 2019 година е взето решение да бъде освободен сегашния директорски съвет на клуба.

Малко по-късно бе определен нов УС в състав: Павел Колев, Ели Шопова и Найден Димитров.

Освен Павел Колев, който до този миг бе зам. изпълнителен шеф на БФС, имената на другите двама нови членове не приказват нищо на футболна България, само че точно те са главната индикация за готвените огромни промени в клуба на най-високо равнище.

Sportal.bg научи, че Ели Шопова попада в УС като представител на Васил Божков. Найден Димитров пък е там, защото съставлява Националната
лотария и по-конкретно братята Димитър и Милен Ганеви.

Очакванията са, че точно тримата предприемачи ще обезпечат незабавно 2 млн. лв., с които Левски да заплати част от задълженията си и да си обезпечи безпроблемен лиценз за Европа през идващия сезон.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР