Един от най-авторитетните боксови клубове у нас Локомотив София закри

...
Един от най-авторитетните боксови клубове у нас Локомотив София закри
Коментари Харесай

Боксов клуб Локомотив София изпрати една от най-успешните си години

Един от най-авторитетните боксови клубове у нас Локомотив София закри сезона. Церемонията се организира в столичния квартал " Надежда ".

За " червено-черните " майстори на ръкавиците 2023 година донесе нови 3 медала от международни и 9 от европейски шампионати. Като се прибавят 12 отборни трофеи, 47 златни 18 сребърни и 24 бронзови оценки от републиканските шампионати, възприятието на задоволство в клуба добива приключен тип.

" Изключително съм горделив с това, което моите боксьори реализираха през 2023 година Може би е най-успешната ни година и се надявам 2024 година да е още по-успешна за " червено-черния клуб ", показа президентът на клуба Борислав Георгиев в изявление за Българска национална телевизия.

В почетната боксова десетка на Локомотив София, най-предно класирана от дамите е бронзовата медалистка от международното състезание за дами Светлана Каменова, която има и олимпийска квота. Тя зае втората позиция. На първо място в класацията бе подложен международният вицешампион за юноши Ангел Димитров.

" След като постигнахме това, което би трябвало, съм доста признателен на треньорите ми и на Българската федерация по бокс. Амбициите ми се простират към Олимпийските игри ", съобщи той пред камерата на Българска национална телевизия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР