Един от най-атрактивните участници в този сезон на България търси

...
Един от най-атрактивните участници в този сезон на България търси
Коментари Харесай

Танцьор, израснал в детски дом, скри шапката на Гери-Никол

 Един от най-атрактивните участници в този сезон на " България търси гений " е танцьорът, за който няма невъзможни придвижвания Реми Тоин. Тази неделя той се класира непосредствено за финала на шоуто, който е на 15 декември с единомислещото решение на журито, изумено от неговия необикновен гений. Реми Тоин е роден в България, само че е от нигерийски генезис. Прекарал детството си в домове за сираци и е намерил своя метод да стане " най-хубавата версия на себе си “ – танците! 

Освен танцьор, той е и хореограф и взе участие в доста музикални видео клипове. Финалистът в " България търси гений " е от най-търсените танцьори в България и един от дребното, които имат характерни акробатични умения. Иска да бъде танцьор на международно равнище, само че е благополучен с обичаната си работа в България, тъй като не всички негови сътрудници могат да изкарват хляба си като танцьори и хореографи.

От повече от година и Реми се изявява в най-посещавания клуб в София на хип-хоп празненства всяка сряда. Гост реализатор на последното от тях беше Гери-Никол, на който той безусловно скри шапката. Гери още веднъж бе с провокативен стайлинг, който с изключение на бляскав червен панталон включваше и каубойски ботуши с камъни, написа Хотнюз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР