Един от най-атрактивните участници в предпоследния сезон на ВИП Брадър

...
Един от най-атрактивните участници в предпоследния сезон на ВИП Брадър
Коментари Харесай

МАШИНА: Даниел Петканов се хвали, че е спал с 500 жени

Един от най-атрактивните участници в предпоследния сезон на „ ВИП Брадър ” Даниел Петканов по никакъв начин не си е поплювал с дамите, до момента в който е бил ерген, дочу HotArena.

Бившият кореспондент на Милен Цветков даже си направил много обстоен лист с бройките, които е натрупал в леглото. Обикновено си намирал девойките в уеб сайтове за запознанства. Самият той обаче не се гордеел изключително от това свое достижение, тъй като безразборният секс не го направил благополучен.

„ Наистина съм имал много девойки, колкото и комплексарски да звучи. Трупах бройки до октомври 2012 година Случваше се даже да дремя с по две-три девойки дневно. Гонех броя, мъчно повтарях. След това прочетох една книга, която изцяло промени метода ми на мислене. Преди да се състезавам за бройки, за мен беше значимо удоволствието от секса. След това обаче то се загуби, за сметка на резултата, който гонех ”, признава си почтено Петканов.

Самият той отхвърля да каже какъв брой тъкмо дами да минали през спалнята му, с цел да не наподобява, че се хвали с това, само че съвсем достигали до 500, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР