Един от най-атрактивните участници в предаването Маскираният певец се оказа

...
Един от най-атрактивните участници в предаването Маскираният певец се оказа
Коментари Харесай

Къци Вапцаров: Най-смешно ми беше, че ме мислеха за Дони и Люси Иларионов. Започвам да пея по пиано-барове

Един от най-атрактивните участници в предаването " Маскираният артист " се оказа Къци Вапцаров, който се изявяваше в продължение на 10 седмици като Шапката.

``
реклама

" Беше доста прелестно. Никой не ме позна. Във фейсбук някои другари се усъмняваха, писаха ми:  " Абе ти си! ", крещя: " Не, бе. Аз съм в Гърция ". Децата? Те са интернет потомство. Аз излизам, прибирам се, никой не знае. Те са си в интернет. На брачната половинка споделях, че преговарям нещо, протоколирам, ще вървя да пея по пиано-барове. Не бях пял от " капките ". Дони ми се обади за " Маскираният артист " и вика - " абе, едно предаване, някакви леки песнички ". Викам си, ще пея " Шанз елизе " и такива. Но като видях какви певици има, почнах по-сложни неща. Сигурно 300 песни ми минаха през главата. Най-трудно ми беше да изпея Фреди Меркюри ", сподели той в утринния блок на " Нова телевизия ".

" Аз съм удовлетворен, чаках, че най-много две излъчвания ще изкарам, или даже, че в първото предаване ще ме познаят, а то - 10 лайфа. За мен това е огромно достижение. Стараех се, това е " Параграф 22 " - искаш да пееш с твоя глас, само че не би трябвало, с цел да не те познаят. Сваляхме гласа ми. Колкото до догатките на панела кой съм, най-смешно ми беше, че съм Дони. Та той е с една глава над мен. Или че съм Люси Иларионов, а той е 100 кила нагоре. Гордея се пък, че ме съпоставят с Рафи, който пее ужасно. Гъмов е готино, близко е - артисти сме, с кукли играем. На певиците шапка им смъквам. Пчелата е супер. В това предаване единствено двама-трима души знаят кой си. Взимат те от вас с кола, смъкват те от нея с маска. Имаш си лична стаичка. Можеш да приказваш единствено с този, който видиш, че е с лента. Значи той е от тези няколко индивида, които знаят кой си. Много е забавно. Като искаш нещо, пишеш. Шапката няма очи, доста мъчно се виждаше. Мъчеше ме, че маската ми няма очи, защото аз съм куклен артист, а куклите гледат. Някоя от певиците ще победи. Николина Чакърдъкова не взе участие, съгласно мен. Моят любимец е Пчелата - нежничка, слънчева, пееща, игрива ", сподели той.

" 6 години не бях пял, за последно това беше в " Като две капки вода ". И още веднъж се възбуди тази моята обич към музиката. Сега съм се надъхал да сглобя някакви песни от " капките " и " Маскираният артист " и да си направя една моя стратегия, да пея в пиано-барове и така нататък ", разгласи Вапцаров.

Той разкри и някои забавни неща отвън предаването. " 12 години бях вегетарианец, само че към този момент се изтощих. Стига! Сега пък не хапвам самун, картофи, ориз. Имам кошери, аз върша мед. Даже тази година, мисля че няма различен вманиачен като мен, съм си занесъл един кошер и в Гърция, разпрострял съм се в две страни. На Драгалевци имам три, в Гърция един. Планински мед изваждам, билков. Пчелите ме жилят, аз обичам да ме жилят, поддържаш форма по този начин. Аз върша единствено за мен, максимумът ми е бил към 16 кг мед за един кошер. Децата ядат като дребни мечета - бъркат и ближат от меда ", съобщи шоуменът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР