Един от най-атрактивните тенисисти от световния елит – Гаел Монфис,

...
Един от най-атрактивните тенисисти от световния елит – Гаел Монфис,
Коментари Харесай

Гаел Монфис: Супер щастлив съм, че идвам в София! Надявам се, че сте готови за великолепен тенис

Един от най-атрактивните тенисисти от международния хайлайф – Гаел Монфис, насочи особено обръщение към българските почитатели. Французинът е част от звездната компания състезатели, които към този момент потвърдиха присъединяване за тенис шампионата от сериите АТР 250 Sofia Open 2019.

„ Здравейте всички, аз съм Гаел Монфис. Супер благополучен съм, че ще дойда в София. Надявам се, че сте подготвени да гледате превъзходен тенис и си поисквам да се забележим с всички вас през февруари 2019 година на Sofia Open “, съобщи французинът в специфичното видео, което изпрати за българската аудитория.

Билетите за тенис шампионата от сериите АТP 250 Sofia Open 2019, който ще се организира от 3 до 10 февруари в " Арена Армеец ", към този момент са в продажба в мрежата на Eventim. Четвъртото издание на огромното тенис събитие в българската столица се обрисува да бъде най-силното и към този момент генерира сериозен интерес.

За първите 4 спортни дни билетите ще са на идентична цена, без значение от мястото в „ Арена Армеец “, и ще бъдат най-евтините до момента. На 3 и 4 февруари ще костват по 10 лв., а за деца до 14 година – по 5 лева Билетите за 5 февруари са по 20 лв.. 5 февруари е разгласен и за „ Детски ден “ на Sofia Open, като всички деца влизат изцяло гратис. На 6 февруари цената на билетите е 30 лева, като децата употребяват 50% понижение.

Билети от четвъртък до неделя (7-10 февруари), включващи и финалните борби на Sofia Open 2019, са налични на атрактивни цени в 3 категории места в залата. Атрактивните пакетни билети костват 150 лева, 250 лева и 350 лева общо за четирите дни. Детските билети са с 25% понижение. Индивидуални билети за дните от 7 до 10 февруари ще се оферират на по-късен стадий, само че закупилите пакетен билет в този момент се възползват от специфичната по-добра цена общо за четирите дни от четвъртък до неделя на Sofia Open 2019.

Шестима играчи от топ 30 на международната класация и някогашният №3 Стан Вавринка (Швейц) ще вземат участие в четвъртото издание на тенис шампионата от сериите АТP 250 Sofia Open. Така конкуренцията, която ще се организира в зала „ Арена Армеец ” от 3 до 10 февруари 2019 година, се обрисува като най-силната пред българска аудитория.

Освен Вавринка, който има три трофеи от огромния шлем (Australian Open 2014, „ Ролан Гарос “ 2015 и US Open 2016) и общо 16 трофея в кариерата си, присъединяване в София удостовери и настоящата млада звезда на международния тенис и №15 в международната класация Стефанос Циципас (Гър), който завоюва Мастърса на новото потомство за играчи до 21 години в Милано.

В „ Арена Армеец ” ще играят още първенецът от последния Мастърс 1000 шампионат за 2018 година и №11 в международната класация Карен Хачанов (Рус), №21 Николоз Басилашвили (Груз), №24 Роберто Баутиста Агут (Исп), №28 Фернандо Вердаско (Исп) и №29 Гаел Монфис (Фр).

„ В света има 39 шампионата от сериите АТП 250, а с играчите, които към този момент обявихме, ще сме сигурно в топ 3. Каня хората да дойдат в залата, да поддържат играчите “, съобщи турнирният шеф на Sofia Open Горан Джокович.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР