Един от най-арогантните участници в историята на „ВИП Брадър“ Борис

...
Един от най-арогантните участници в историята на „ВИП Брадър“ Борис
Коментари Харесай

Шеф Петров унижи жестоко жена си, забъркаха го с тази едрогърда брюнетка!

Един от най-арогантните участници в историята на „ ВИП Брадър “ Борис Петров е зарязал и втората си жена Милена Асенова, шушукат в кулинарните среди.

Майката на 3-годишния му наследник, която безкористно го защитаваше по време на лайфовете в шоуто, не е на себе си. Милена към момента не може да повярва какво се случва, до момента в който началник Петров към този момент без терзания се демонстрира с едрогърда брюнетка.

Според осведомени, връзките сред кулинарният гуру и половинката му се обтегнали още с излизането му от Къщата на „ ВИП Брадър “. Заради отрицателните зрителски мнения и обиди по негов адрес, началник Петров непрекъснато бил раздразнителен и си го изкарвал на Миленa, твърди " Галерия ".

Свикнала на сприхавия му темперамент, тя философски търпяла нервностите му, до момента в който не се появила другата жена – едрогърда млада брюнетка, която завъртяла мозъка на готвача. Името й е Маргарита и се приказва, че тя е новата жена до началник Петров.

Проверка откри, че кулинарът е посрещнал 2018-а с нея, като двамата даже са се снимали гушнати в обществената мрежа най-безпардонно. Това обаче не е най-грозното в цялата история. В ранните часове на Новата година, евентуално под въздействието на солидно количество алкохол, началник Петров постна в персоналния си Facebook профил фото с полуголите обилни гърди на Маргарита.

„ Честита Нова година! Пожелавам ви да е щастлива и също толкоз НАТУРАЛНА “, гласеше постът на готвача. Още на идващия ден, към този момент отрезнял, шефът изтри фотографията.

Междувременно стана ясно, че тайнствената Маргарита държи бутиков магазин за цветя и се познава с Борис Петров от дълго време.

Дали в реалност е негова държанка, не може да се твърди изрично. Факт е обаче, че шефът грубо унижи жена си Милена, възхищавайки се обществено на полуголите гърди на Маргарита. Факт е също и че Петров нееднократно се е хвалил с многото си любовници и слабостта си към дамите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР