Един от най-активните в българския национален отбор в мача с

...
Един от най-активните в българския национален отбор в мача с
Коментари Харесай

Страхил Попов: През първото полувреме не стояхме лошо

Един от най-активните в българския народен тим в мача с Англия Страхил Попов разяснява провалянето с 0:4. Според него, въпреки отборът да не е посочил най-хубавото от себе си, се е показал по-добре спрямо предходните си дуели от квалификациите с Чехия и Косово.

"Все отново да не забравяме, че играхме против един от най-хубавите тимове в света. Първото полувреме не стояхме неприятно, имахме ситуациите си. Второто полувреме започнахме добре, имахме положения, само че след една контра допуснахме и втори гол. "

"Според мен през първото полувреме и част от второто стояхме добре. Не мога да кажа, че сме посочили най-хубавото, само че показахме по-добри игри от последните два мача, без значение, че паднахме с 0:4. Да не забравяме, че ни вкараха от две дузпи, а първият гол беше след нелепа неточност ", съобщи Попов пред Българска национална телевизия.

"Но въпреки всичко съгласно мен това е пътят, да играем по-силно против такива тимове ", приключи един от най-опитните играчи в състава на Красимир Балъков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР