Един от най-активните ексдепутати в Продължаваме промяната и бивш. зам.-министър

...
Един от най-активните ексдепутати в Продължаваме промяната и бивш. зам.-министър
Коментари Харесай

Венеция Ангова: Иван Христанов напуска Продължаваме промяната

Един от най-активните ексдепутати в " Продължаваме промяната " и някогашен. зам.-министър на земеделието - Иван Христанов, напуща партията и няма да бъде в листите за идващите изключителни парламентарни избори. Това заяви досегашният депутат от Политическа партия Венеция Ангова пред бТВ.

" Той ще следва своите упоритости в персонален порядък. Христанов даде своя принос за идеята на " Продължаваме промяната ", добави още тя.

Към този миг няма импортирана декларация към Управителния съвет, посочи Ангова.

 

Христанов стана прочут с офанзивите си против частната лаборатория на " Капитан Андреево ", която обслужваше така наречен " златен мочур " за фитосанитарен надзор и против Българската организация по сигурност на храните.

Според него БАБХ бездействала на границата, а съответни нейни чиновници пречели на делото на страната против частната лаборатория на " Капитан Андреево " и съзнателно го саботирали.

 

В последния ден на 48-то Народно заседание Христанов разгласява видео във Facebook, в което приказва за отчаяние от партийните водачи.

Според него финалните заявления на водачите на парламентарните групи при закриването на 48-ото Народно заседание са посочили некадърност да бъде чут " гласът на елементарния българин на селото и на града ". По думите му това е бил парламент, който не е излъчил нито един водач, и в което е доминирал езика на разделянето и омразата.

" Какво е бъдещето оттук насетне? Имаме потребност от политически водачи, които могат да основават обединителни дела. Каузи, които да бъдат чути от целия народ и да привлекат неговата сила. Аз обричам бъдещето си на този политически диалог и на българската фантазия. И ви апелирам да го създадем дружно. Благодарим ви ", сподели през вчерашния ден Иван Христанов.

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР