Eдин от нападателите в Лондон участвал в документален филм за

...
Eдин от нападателите в Лондон участвал в документален филм за
Коментари Харесай

Шок: Един от касапите в Лондон участвал в документален филм за джихадисти, излъчен от британски тв канал!

Eдин от нападателите в Лондон взел участие в документален филм за джихадисти, сниман от английския Канал 4, разкриват анонимни източници на в. „ Телеграф”. Смята се също, че се опитал да стигне до Сирия, само че не съумял. Тази информация не е доказана от формалните управляващи.

Преди минути английският министър председател на страната Тереза Мей съобщи, че към този момент е открита самоличността на тримата атентатори, които лишиха живота на 7 души и раниха близо 50 други. Имената им обче ще бъдат разгласени, когато реши за допустимо следствието, предава CNN.

Мъжът е сниман във филм, озаглавен „ Джихадистът от прилежащата врата”, който наблюдава гостуването на двама ислямистки проповедника в Лондон.

Предполагаемият терорист е работил за лондонския транспортен оператор „ Ти Еф Ел”, както и в клон на веригата за бързо хранене „ Кей Еф Си”.

Според родственици мъжът се опитал да отиде в Сирия, с цел да се включи във войната там, само че бил разколебан от фамилията си. Жена му била бременна по това време и той се разколебал.

Документалният филм „ Джихадистът от прилежащата врата” е едногодишно следствие под прикритие, което беше излъчено през януари тази година. Предполагаемият нападател е сниман на събитие на Мохамед Шамсудин, противоречив ислямистки просветител.

В документалния филм участват и фрагменти по какъв начин Шамсудин и хипотетичният нападател се молят пред знаме на „ Ислямска държава”. При снимането на кино лентата двамата мъже са били арестувани за към час от полицията, само че знамето не било намерено.При своя лекция в Лондон Шамсудин съобщи, че „ Шериатът идва във Великобритания” и че „ черното знаме ще се вее над „ Даунинг стрийт 10”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР