Един от начините да се реши проблемът с повишаващите се

...
Един от начините да се реши проблемът с повишаващите се
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Газовата връзка с Гърция трябва да бъде завършена в най-кратки срокове

Един от методите да се реши казусът с повишаващите се цени на тока и парното е нашарване на доставките, газовата връзка с Гърция би трябвало да бъде приключена в най-кратки периоди. Това сподели за Нова телевизия Мартин Димитров от " Демократична България ".

" Първият въпрос, който зададох бе за газовата връзка с Гърция ", добави още Мартин Димитров.

Част от неговите цели са увеличение наложителни предел за регистрация по Данък добавена стойност, което касае целия дребен бизнес. Според него има единодушие това да се случи и той ще държа това да стане допустимо най-бързо, тъй като дребния бизнес има потребност от глътка въздух.

Друга тематика за Димитров е дарените храни да се освободят от Данък добавена стойност: " Тези дарения би трябвало да нарастват. Храните в период на валидност не би трябвало да се унищожават, а де се подаряват, което е доста значимо в изискванията на рецесия, поради административни спънки това не се случва. “

" Винаги бих я защитил, когато е наранена, само че в случай че има решение на съда, то би трябвало да се съблюдава. Ние би трябвало да бъдем изключително чувствителни, когато се протяга ръка на медийните свободи в България ", сподели Мартин Димитров по въпроса с запечатване офисите на вестник " Труд ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР