Един от начините човек да се справи с тежки момента

...
Един от начините човек да се справи с тежки момента
Коментари Харесай

София Вергара и Джъстин Салиман - отново заедно на изложбата на брата на Салма Хайек

Един от методите човек да се оправи с тежки момента от живота си като разлъка с дълготраен сътрудник да вземем за пример, е да се разсейва с приятни занимания. И очевидно тъкмо този метод е избрала София Вергара след раздялата си с Джо Манганиело.

Миналата седмица 51-годишната актриса от " Съвременно семейство " беше видяна да вечеря с известния хирург доктор Джъстин Салиман, облечена в полупрозрачно бюстие. Очевидно връзките им след това са се задълбочили..

Вергара се появи в яркочервена рокля с провокационен процеп на гърдите в Бевърли Хилс в четвъртък вечерта, 2 ноември. Тя беше в компанията още веднъж на Салиман, с който дойдоха дружно.

А събитието, на което участваха, е откриването на изложбата Frequency на Сами Хайек. Фамилията му неслучайно звучи позната - Сами е брат на Салма Хайек, която също беше на културното събитие.

София Вергара пък не пропусна да се снима с художника, а до нея компактно стоеше и новата й половинка Джъстин Салиман. На откриването на изложбата беше видян и Антъни Хопкинс, който също се изявява като художник.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР