Един от минусите на славата е, че прочутите личности често

...
Един от минусите на славата е, че прочутите личности често
Коментари Харесай

Матю Пери разкрива цялата истина за себе си

Един от минусите на славата е, че фамозните персони постоянно се оказват в центъра на измислени или перифразирани истории. Без тяхното единодушие, несъмнено. А един от най-сигурните способи необятната аудитория да чуе истината и да разбере какви са същина звездите си остават положителните остарели изявленията.

Звездата от сериала " Приятели " Матю Пери даде изявление за People. Пред списанието той споделя в детайли по какъв начин злоупотребата с опиати и алкохол съвсем му коствала живота.

53-годишната звезда разкрива, че му е даден единствено два % късмет да оцелее, откакто пристрастяването към опиоиди предизвиква пръсване на дебелото му черво, когато е на 49 години. Това го оставя в кома в продължение на две седмици.

Освен това той прекарва месеци в болница - факт, който милионните му почитатели не знаят. След като страда от стомашно-чревна перфорация, Матю споделя, че е трябвало да употребява колостомна торбичка в продължение на девет месеца. Има над 14 интервенции на стомаха си и върви на рехабилитация 15 пъти в опит да се излекува.

Вече изтрезнял, обичаният артист, най-много прочут с ролята си на Чандлър Бинг, разказва в детайли своята десетилетна борба в опитите си да се отърве пристрастяването.

" Когато ме одобриха за първи път в болничното заведение, лекарите споделиха на фамилията ми, че имам 2 % късмет да оживея. Бях подложен на екстракорпорална мембранна оксигенация - уред, който поддържа работа на сърцето и белите дробове. Никой не оцелява по-късно ", признава артистът.
 Матю Пери, Кортни Кокс,
Признанието, което направи Кортни Кокс за Матю Пери

Притесненията на артиста по време на фотосите на " Приятели: Отново дружно "

Матю Пери споделя още, че е решил да изчака и да показа всичко това точно в този момент, когато е изцяло чист и надалеч от дейното заболяване на алкохолизма и пристрастяването, тъй като единствено в този момент ми могъл да помогне в действителност на хората.

Той споделя, че още до момента в който взе участие в " Приятели " - тогава на 24 години, зависимостта му към алкохола стартира да " излиза на повърхността ".
 Снимка 467888

Смята, че може да се оправи, само че към този момент е " заседнал в доста проблеми ", до момента в който навърши 34 години. Матю Пери продължава с признанията, като добавя че стартира да злоупотребява с Vicodin още по време на фотосите на " Приятели " и " не знае по какъв начин да спре ".

Състоянието му се утежнява и прогресира с мудни темпове, само че по думите му сътрудниците му от актьорския състав " проявяваха схващане и бяха търпеливи "
 Матю Пери на 53
Матю Пери в 20 обстоятелството

Защото през днешния ден някой има рожден ден

Сега стомахът му е затрупан с белези от 14-те интервенции, само че признава, че те служат като увещание да остане чист. Според неговия терапевт, може да се наложи да носи колостомна торба до края на живота си, в случай че още веднъж посегне към дрогата и алкохола, което му оказва помощ да се бори всеки ден.

" Не изтрезнях, тъй като ми се искаше. Изтрезнях, тъй като се притеснявах, че ще умра на идващия ден ", с болежка признава Матю Пери.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР