Един от любимците на телевизионната аудитория – Станислав от Скъпи

...
Един от любимците на телевизионната аудитория – Станислав от Скъпи
Коментари Харесай

Станислав и Нора от „Скъпи наследници” чакат момиченце! Актьорите са заедно от 7 години, а истинаската им история се повтаря и в сериала

Един от любимците на телевизионната публика – Станислав от „ Скъпи наследници ”, чака дете от своя колежка в продукцията. Това е актрисата Ярослава Павлова, която в сериала извършва ролята на Нора. Бебето ще бъде момиченце и би трябвало да се роди до края на месеца, научи HotArena .

Актьорът Петко Венелинов, който към този момент всички назовават „ Станиславе, майко ” по маниера на екранната му майка Койна Русева, не един път е споделял, че е съществено привързан. Досега обаче криеше името на дамата до себе си – колежката му Ярослава Павлова , с която работят дружно освен в сериала на Би Ти Ви, само че и в Младежкия спектакъл в София. Заедно са към този момент цели 7 години.

Историята им значително съответствува с тази на героите им в „ Скъпи наследници ” . Петко, също като Станислав, постоянно сменя гаджетата, преди да срещне Ярослава. В свое изявление пред „ Уикенд ” той споделя, че в никакъв случай не се е възприемал като коцкар, само че е търсел в дамата до себе си нещо, което все не успявал да откри. Открива го в Ярослава. Тя е към 7-8 години по-голяма от него, само че това не пречи на химията посред им. Когато се срещат, тя към този момент има наследник от предходна връзка, както и героинята ѝ в „ Скъпи наследници ”.

Разликата е, че детето на Нора е много огромно, а на актрисата – едвам двегодишно, когато го среща с Петко. Двамата стартират да го отглеждат дружно. Момчето към този момент е на девет. Сега фамилията е в очакване и на първото общо бебе на Петко и Ярослава – момиченце. Месеци преди раждането бъдещите родители са решили тъкмо по какъв начин ще споделя детето – ще му дадат името на своя доста близка другарка, която считат да поканят и за кръстница. 

Актьорът не се тревожи от отговорностите на бащинството – привикнал е с тях около сина на половинката си. „ Само промяната на пелените ще е нещо ново за мен ”, споделя той. Бременната му половинка е решила да излезе в дълъг отпуск по майчинство, вместо като множеството си колежки да работи съвсем до термина и да се върне на работа два-три месеца след раждането. Още при започване на годината представленията с нейно присъединяване паднаха от афиша на Младежкия спектакъл и ще бъдат вписани още веднъж там, когато самата тя се почувства подготвена да излезе още веднъж на сцената. 

Преди дни Петко Венелинов сподели видео по какъв начин голяма част от актьорите в „ Скъпи наследници ” се е събрала, с цел да гледа дружно последния епизод на сериала за този тв сезон. Във видеото ясно проличава деликатното положение на половинката му, както и прелестното въодушевление на двойката броени седмици преди раждането на бебето. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР