Един от любимците на публиката на ЦСКА - Стойко Сакалиев,

...
Един от любимците на публиката на ЦСКА - Стойко Сакалиев,
Коментари Харесай

Стойко Сакалиев обезумял от щастие: Дъщеря ми е здрава!

Един от любимците на публиката на ЦСКА - Стойко Сакалиев, който от 2021 година е админ в клуба на своето сърце, получи втора прелестна вест. Само няколко дни, на 24 юли, някогашният футболист подписа брак с красивата си другарка Габриела, в този момент той оповести и още по-важната - щерка му е здрава!

20-годишната Любомира страдаше от доста необичаен тип рак - синовиален сарком. Тя организира курове с химиотерапия и към този момент е здрава. В началото на 2022 година доста футболни хора и почитатели, в това число и от Левски, събраха нужна сума за лекуването й - към 70 хиляди евро.

Щастливият Сакалиев са похвали в профила си във Facebook:

" Здравейте, другари! Измина малко повече от година, от най-тежкият миг в моя живот. Най-трудния път, който съм изминавал с моето семейство!

Всички вие бяхте съпричастни със болестта на моята щерка и я подкрепяхте, както финансово, по този начин и в молитвите си. Искам да ви благодаря още веднъж, че ви има, че бяхте с нас, за поддръжката и за помощта на всеки един от вас.

Чаках дълго, безмълвно и с вяра този дълго чакан ден-денят, в който ще Ви кажа: ТЯ Е ЗДРАВА!!!



Люби се пребори и излезе победител от тази тежка борба. Искам да напиша толкоз доста неща, само че не знам тъкмо какво, тъй като всичко в мен гори от благополучие...

Благодаря на всички лекари, другари, познати и непознати хора... Благодаря за силата, която дадохте на Люби.

Бъдете здрави и дано Бог ви върне всичко това положително, което направихте за мен и моето дете... многократно.

Има и друго което желая да споделя - останаха средства от Вашата помощ, те ще бъдат пренасочени за друго дете което има потребност. Аз ще ви уведомя напълно скоро коя идея ще подкрепим дружно, още веднъж с помощта на всички вас!

БЛАГОДАРЯ!!! ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР