Един от любимците на публиката и бивш голаджия на Манчестър

...
Един от любимците на публиката и бивш голаджия на Манчестър
Коментари Харесай

Дуайт Йорк: Лукаку се справя много добре, ще вкара повече от 30 гола този сезон

Един от любимците на публиката и някогашен голаджия на Манчестър Юнайтед - Дуайт Йорк, разяснява представянето на сътрудника си в офанзива Ромелу Лукаку, който е подлаган на много рецензии, въпреки че към този момент има над 15 попадения с фланелката на " алените дяволи ".

" Той се оправя доста добре, само че от време на време хората не са обективни в упованията си. Това се случва постоянно, когато струваш доста пари и играеш за Манчестър Юнайтед - всяко твое деяние се следи под лупа и би трябвало да си непрекъснат. Ромелу е вярна покупка за нас и към този момент има 16-17 гола, а сме едвам в средата на сезона. Ако продължава по този метод ще стигне до 30-плюс гола и мисля, че това е сносно ", съобщи Йорк.

" В последна сметка един нападател постоянно се съди по това какъв брой гола вкарва, макар че някои хора още имат подозрения, че той не е задоволително добър. Аз обаче въобще не се колебая, тъй като той е към момента млад, развива се и ще става все по-добър с годините и по отношение на упованията в Манчестър Юнайтед ", добави някогашният футболист.

 Алън Шиърър: Ромелу Лукаку не е задоволително убеден, това не се тренира и възпитава...
Шиърър: Лукаку не е задоволително убеден, това не се тренира и възпитава...

" Понякога наподобява прекомерно муден "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР