Един от любимците на габровските привърженици на футбола – Тони

...
Един от любимците на габровските привърженици на футбола – Тони
Коментари Харесай

Янтра си върна любимец на феновете

Един от любимците на габровските последователи на футбола – Тони Иванов, още веднъж облича екипа на Янтра. Крилото се завръща на стадион „ Христо Ботев “, с цел да усили атакуващата мощност в срещите през пролетния дял на шампионата във Втора лига. Иванов идва в Янтра след един полусезон в състава за Монтана, за който изигра 18 мача и даде 4 асистенции.

Бившият младежки национал има зад тила си към този момент 121 мача в професионалния футбол. Носил е екипите на Етър, Славия, Лудогорец-2, Локомотив Горна Оряховица, ЦСКА 1948 и Монтана. Най-много срещи обаче има за отбора от родния си град. С екипа на Янтра Тони има четири маркирани гола и четири асистенции.

„ Отново съм си у дома, където се усещам и най-добре. Мисля, че сега най-хубавото развиване мога да получа точно тук – показа Тони.

Халфът е корав оптимист, че Янтра ще направи много по-добро показване напролет.

„ Потенциалът е налице, може би повече от всеки различен път и Янтра в действителност не заслужава да е на тази позиция. С общи старания ще създадем по този начин, че тимът да се изкачи по-нагоре в подреждането. Аз постоянно съм оптимист. Силите са изравнени и тъкмо заради тази причина считам, че ние можем да победим всеки един тимовете в групата и да гоним по-предно класиране от предходните години “

Иванов разкри, че и преди е бил мечтан от Живко Желев. „ Познавам Живко Желев. Канил ме е и преди в тима, който водеше. Ето, че пристигна моментът, в който ще работим дружно и аз в действителност съм въодушевен от това “.

Подготовката на Янтра за втория полусезон ще започва на 3-ти януари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР