Един от любимите съвременни български изпълнители - Влади Ампов-Графа, подари

...
Един от любимите съвременни български изпълнители - Влади Ампов-Графа, подари
Коментари Харесай

Новото шоу на Графа - пир за меломаните и комплимент към музиката

Един от обичаните модерни български реализатори - Влади Ампов-Графа, подари на феновете си един необикновен концерт, в който имаше всичко за жадния меломан и нищо за рецензията. Шоуто на изпълнителя в зала 1 на НДК донесе на многочислените му фенове 2 часа, изпълнени с вълшебна музика, доста позитивни послания и майсторски осъществявания.

В хода на концерта Графа изпя част от песните, с които го знаят всички фенове на музиката, части, които рядко извършва, а също така показа новата си ария " Огън ", която почитателите незабавно харесаха.

Изпълнителят пя под съпровода на невероятни музиканти и сподели страховит контакт с публиката си. Той нееднократно изправи почитателите си на крайници и пя дружно с тях. Графа сподели цялата многослойност на музиката си, както и на гласа си, а шоуто бе съпроводено от светлинно такова. Втората част на концерта беше допълнена от лазери, които трансформираха напълно визията на залата.

За наслада на почитателите, това бе първият от двата концерта, които Влади Ампов е подготвил. Вторият ще бъде довечера, лимитирано количество билети към момента е налично в мрежата на Ивентим, в това число на касата им в билетния център на НДК. Цените са от 30 и 40 лева За децата до 7 години входът с компаньон е безвъзмезден, а за тези до 14 е на половин цена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР