Един от любимите ни жанрове е фантастиката. През последните 20-тина

...
Един от любимите ни жанрове е фантастиката. През последните 20-тина
Коментари Харесай

Кои са най-добрите фантастични филми от началото на века?

Един от обичаните ни жанрове е фантастиката. През последните 20-тина години се появиха страхотни филми, за които съвсем не се приказва на фона на всички екшъни, супер герои и анимации. В тази публикация ще ви представим асортимент на най-хубавите фантастични заглавия от началото на века: 

Edge ot tomorrow
Фантастичните предсказания от предишното, които се сбъднаха
Научнофантастичната литература постоянно ни е давала взор към това какво би могло да ни следва. Някои от създателите на 19-ти и 20-ти век...
Прочети повече
Страхотен филм с Емили Блънт и Том Круз. Земята води война с извънземни. Очертава се крайна борба. Всички войски и сили на човечеството са впрегнати в една последна инвазия. И тъкмо тогава двамата основни герои умират в първите 15 минути на кино лентата. След това се оказва, че героят на Том Круз има способността да претърпява деня, в който е умрял още веднъж и още веднъж. Историята се разплита по забавен метод, с цел да ни води до забавен и трагичен край. 

Star Wars: Rouge One

И ние сме на мнение, че новите елементи от поредицата не стават за нищо. Малки изключения вършат филми като Rouge One и сериалът Mandalorian. В този филм се споделя за това по какъв начин бунтовниците крадат проектите за Звездата на гибелта, с цел да могат да я унищожат. Има страхотна актьорска игра, доста бойни подиуми и поява на Дарт Вейдър. Какво повече можем да желаеме? 

Ex Machina
Кои са най-разочароващите филми за 2021 година?
Не, ние не сме екипът на премиите " Златна малинка ", които се дават за най-лошите кино заглавия, само че с наслада ще ви представим подобн...
Прочети повече
Интересен филм за интеракцията на човек с изкуствен интелект. Историята тук е непредвидима и както всичко наподобява цветя и рози, внезапно се обръща на 180 градуса. Диалозите задават някои значими въпроси, а сюжетът е на доста положително равнище. Краят - непредвидим и непредвиден. Друг филм, в който е забъркан изкуственият разсъдък и е просто идеален е " Her " с Хоакин Финикс. 

Inception

Леонардо Ди Каприо, Том Харди, Джоусеф Гордън-Левит са единствено част от актьорите, които блестят в този филм, който се трансформира в една от новите класики на века и затвърди реномето на Кристофър Нолан като един от най-хубавите режисьори. Влизането в сънищата и обърканият комплициран развой, по който това става, в композиция с превъзходен сюжет и брутално добра актьорска игра вършат Inception един от най-хубавите филми изобщо. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР