Един от лидерите във Втора лига ЦСКА 1948 представи първото

...
Един от лидерите във Втора лига ЦСКА 1948 представи първото
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с мощен трансферен удар

Един от водачите във Втора лига ЦСКА 1948 показа първото си зимно попълнение. "Червените " направиха същински удар, привличайки един от най-хубавите изпълнители в елита през есента Даниел Младенов. Нападателят разтрогна с Етър и идва като свободен сътрудник. Той към този момент подписа контракт за две години с "армейците ".

Младенов е роден в Кюстендил преди 32 години, има повече от богата кариера във Велбъжд, Марек, Пирин, Левски, Черноморец, Монтана, Черно море, Септември Симитли, Оборище и Етър. Гордее се с над 250 мача и 90 гола в професионалния футбол. Любопитното е, че едвам тази година дебютира за националния тим след неповторими мачове за Етър.

"Привлече ме най-много голямата упоритост на ЦСКА. Разтрогнах с Етър и бях на път да приема оферта от чужбина. В този миг пристигна предлагането от ЦСКА, което е близко като условия, само че отборът има доста по-високи цели, а и съм на час от вкъщи ", съобщи Дани Младенов пред клубната телевизия на новия си тим.

"Разбира се, че отборът ще се пребори за първото място. Колкото до шампионата за Купата – в България се познаваме чудесно, нито един резултат сред ЦСКА и Локомотив няма да е изненада ", добави нападателят. Той беше предизвикан с въпрос дали знае кой е последният нападател от Кюстендил, водил офанзивата на ЦСКА. Новото попълнение се оправи за стотни от секундата.

"Евгени Йорданов! Вкара доста голове и то решаващи. Не единствено е мой съгражданин, само че и мой другар ", добави Младенов по адрес на Гената, който имаше страхотни моменти при купата през 2005 година. Той изясни и странните криволици в кариерата му, които в един миг го пратиха в Панагюрище, а в идващия – на "Уембли ".

"Всеки има възходи и падения, само че при мен решителни се оказаха няколко тежки травми. Но не става въпрос за шанс – той идва при мощните, които го търсят. Аз се имам за мъжко момче ", приключи новият нападател на "червените ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР