Един от лидерите в съблекалнята на Барселона – Жерар Пике

...
Един от лидерите в съблекалнята на Барселона – Жерар Пике
Коментари Харесай

И на Пике Ливърпул вече му се привижда навсякъде

Един от водачите в съблекалнята на Барселона – Жерар Пике изясни непредвидената загуба от Валенсия във финала на Купата на Краля с към момента тегнещия над тима психически товар, подбуден от елиминацията в Шампионската лига.

В началото на месеца Ливърпул сътвори в действителност горчив сърпрайз за каталунците в полуфиналите на шампионата и ги изхвърли след загуба 0:3 на „ Камп Ноу”. На своя „ Анфийлд” мърсисайдци се постановиха с 4:0, като за втора поредна година Барса се провали по пътя към финала. През 2018-а сходен героизъм извърши Рома, който загуби с 1:4 гостуването против „ блаугранас” и след това взе знаменателна победа с 3:0.

Според 32-годишния Пике, който трябваше да преглътне в неделя и загубата с 1:2 от Валенсия, в случай че отборът не беше разрешил чудото на „ Анфийлд”, в този момент Барселона щеше да се радва на требъл в клубната витрина. „ Вярвам, че в случай че бяхме отстранили Ливърпул, щяхме да вземем требъл. Това е чувството ми”, разяснява Пике.

„ Щяхме да влезем във финала за Купата на Краля с друго въодушевление. Убеден съм, че след това щяхме да вземем и финала в Шампионската лига. Това обаче е футболът. Сега ни боли, в действителност боли”, разяснява Пике.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР