Един от лидерите на протеста срещу правителството и главния прокурор

...
Един от лидерите на протеста срещу правителството и главния прокурор
Коментари Харесай

Адвокат Хаджигенов в опасна близост до Цветан Василев, Бабикян плътно до Божков

Един от водачите на митинга против държавното управление и основния прокурор - юрист Николай Хаджигенов се оказа фамилен другар на банкера дезертьор Цветан Василев. Това разкриха Блиц източници от юридическите среди.

За първи път Хаджигенов лъсна в общественото пространство точно около Цветан Василев през горещото лято на 2014 година. Тогава на 14 юни той се изпъчи пред медиите като бранител на един от тримата арестувани за подготвяното убийството на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски - Георги Христов.

Това даде мотив на Хаджигенов да се настани в комфортното кресло на "120 минути " при Светльо Иванов и напоително да се изрича като специалист за правосъдната власт. От тогава досега Хаджигенов е измежду любимците на кръга "Капитал " и е обгрижван усърдно от bTV.

Покрай "протестърските " си убеждения Хаджигенов бе нает да пази задържаната и наказана на две инстанции кметица на "Младост " Десислава Иванчева, а по-късно и на сърдечната другарка на Васил Божков - певицата ЛиЛана и нейния брат.

Преди месеци Хаджигенов стана постоянен събеседник в студиото на скиора Сашо Диков дружно с другите двама участници на "отровното трио " Арман Бабикян и Велислав Минеков.

Не по-малко забавен е и Бабикян, който се трансформира в лакей на обвинявания в 19 закононарушения хазартен необут Васил Божков и не стопира да го пази пред медиите на олигархията.

Помага му и Мая Манолова, която лъсна на фотография до Васил Божков, само че настойчиво твърди, че не е била финансирана от него. Нещо, с което съпартийците й от Българска социалистическа партия не са съгласни. Според тях Манолова от години е захранвана обилно от Божков, само че по-късно, с цел да си избави кариерата, му обърна тил. Предполага се, че тъкмо за това Божков си отмъсти и в медийното пространство се появи нейна фотография в служебния му офис на столичната улица "Московска ".Третият участник от "триото " Минеков произлиза от тъмночервен комунистически жанр. Облеченият във вехто елече склуптор е любим на същия кръг "Капитал ", на който към този момент обърнахме внимание и не стопира да се кипри на телевизионния екран.

Колкото и да се показва за демократ, Минеков не може да избяга от предишното си, колкото и настойчиво да се пробва да го прави.

Вероятно Хаджигенов, Минеков и Бабикян се надяват, че след митингите могат да се уредят с министерски постове, само че както се споделя в една сентенция "Мечтите са безвъзмездни ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР