Един от лидерите на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов

...
Един от лидерите на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов
Коментари Харесай

Цецо Соколов: В момента нямаме някакви първенства, но имаме два месеца да се подготвим за тази европейска квалификация

Един от водачите на националния ни волейболен тим Цветан Соколов показа по време на днешната открита подготовка на отбора, че сега най-важно е да се приготвят добре физически, тъй като тази година няма никакви шампионати, само че през януари има значима европейска подготовка.
 Ники Желязков в обществена изолираност (видео + галерия)
" Чувствам се добре. Наистина имаше една огромна пауза, поддържал съм някаква физическа форма, само че не съм във формата, в която ми се искаше да съм. Физически съм добре, което е най-важното, а душевен съм подготвен за работа. Наистина се веселя, че започнахме тренировки, тъй като ми липсваше доста ", показа Цецо Соколов.
 Тренировка на националите по волейбол @@@

" За мен е хубаво да има напрежение, тъй като те натиска да тренираш до колкото можеш, да достигнеш до някакви предели. В момента нямаме някакви шампионати да играем тази година, само че за сметка на това имаме два месеца да се подготвим за тази подготовка за Европейското, която е януари месец, тъй като действително видяно клубовете са задължени да ни обезпечат единствено 10 дни преди сбора, което не дава никаква опция за една подготовка. Така че тези два месеца ще са ни от изгода, да се съберем, да изиграем няколко другарски срещи, даже сред нас си, просто да се подредим в игрището и да забележим кой какво може да прави и какво не може ", сподели още диагоналът на България. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР