Един от лидерите на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов,

...
Един от лидерите на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов,
Коментари Харесай

Цветан Соколов: Най-важното е, че когато не се чувстваме добре физически, побеждаваме

Един от водачите на националния ни волейболен тим Цветан Соколов, който през днешния ден чества своя 30-годишен празник, си пожела класиране за Олимпиадата в Токио 2020. Това той направи след успеха на България над Египет с 3:1 в първата контрола преди квалификацията в Берлин. Соколов призна, че най-важното е, че когато не се усещат добре физически както сега, побеждават.
 България измъкна сложна победа над Египет в първата контрола (видео + галерия)
" Това е един специфичен ден за мен, празник, 30 години, усещам се по-мъдър. Първо си поисквам аз и цялото ми семейство да сме здрави, тъй като това е най-важното. И второ да се класираме за тази Олимпиада, тъй като както всеки един спортист и състезател желае да участва на Олимпиадата, това е и моето предпочитание ", пожела си Цецо Соколов.
 Силвано Пранди: Отборът ни е подготвен да се бори против всеки (видео)
" Не забравяйте, че имахме фитнес в 10 часа сутринта и свършихме в 12, а в този момент в 2,30 започнахме да загряваме, тъй че нямахме задоволително време да възстановим. Точно тези дни напъваме доста във фитнес, малко сме изтощени и от тренировките, тъй че най-важното е, че когато не се усещаме добре физически, побеждаваме. Това е доста значимо за главата, за самочувствието, за душeвността ", разяснява диагоналът на България.
 Любо Ганев: Нашето място е на Олимпиадата (видео)
" Това са мачове с такава значимост (б.р. на олимпийската квалификация), че тогава не чувстваш нито болежка, нито отмалялост. Просто няма какво да разясняваме дали ще бъдем свежи или не. Това са напълно разнообразни мачове ", сподели още Соколов.  Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР