Един от лидерите на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш отговори на

...
Един от лидерите на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш отговори на
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш: Знам, че понякога прекрачвам границата, но всичко е в името на отбора

Един от водачите на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш отговори на някои от въпросите и рецензиите към себе си в изявление пред “Скай Спортс ”. Португалецът е един от играчите в Европа, които са записали най-вече игрови минути през последните сезони, само че самият той декларира, че избира да е на терена и го е казвал на своя управител Ерик загар Хаг, който явно се възползва от посланието на халфа.
 Трилър с четири гола сред Манчестър Юнайтед и Севиля оставя голяма конспирация за реванша Трилър с четири гола сред Манчестър Юнайтед и Севиля оставя голяма конспирация за реванша
“Когато бях в Спортинг, беше същото. Бях един от първите играчи в Португалия, който изигра 56 мача за клуба за един сезон. В края на тренировките оставах, с цел да изстрелвам в допълнение. По тов авреме Рафиня беше при нас, а в този момент е в Барселона. Веднъж лекарят почука на прозореца, извика ме при него и ми сподели: “Това е твоя неточност, ти ги накара да останат с теб и в този момент той е контузен. ” Рафиня беше навън за два мача.
 Лисандро Мартинес е навън до края на сезона Лисандро Мартинес е навън до края на сезона
Аз мога и физиката ми го разрешава. Не знам дали се дължи на някаква загадка, евентуално родителите ми ще знаят. Много пъти съм казвал на мениджъра, че съм тук, с цел да оказвам помощ, да съм решение, а не проблем. Когато има потребност да играя на разнообразни позиции, той знае, че мога да го направя. Искам да оказвам помощ по всеки вероятен метод, Каземиро беше навън, а е главният ни номер 6, както и един от най-хубавите ни играчи през сезона. Трябваше да намерим решение за там, с цел да имаме повече баланс, тъй че аз трябваше да остана в малко по-задна позиция, с цел да оказвам помощ повече от нормално. За мен най-съществен е резултата и съм удовлетворен от постигнатото, ” изяснява португалецът.
 Американски капиталов колос също е отправил оферта за Ман Юнайтед Американски капиталов колос също е отправил оферта за Ман Юнайтед
След това Бруно Фернандеш, който постоянно е упрекван, че размахва прекомерно доста ръце и спори със съдиите, изясни, че това е просто част от желанието му да печели, само че не желае да се държи неуважително към никого.

“Знам, че от време на време престъпвам границата. Знам това, само че от време на време е мъчно да контролираш страстите си по време на мач. Никога не съм желал да съм непочтителен към някого. Всички се конкурираме и желаеме да печелим. Начинът ми на игра, усетът ми и пристрастеността, която изпитвам, е методът, по който давам всичко от себе си за тима. Ето за какво играя по този начин. Такъв съм откогато бях на седем години. Ако споделям нещо на някого на терена, то това е тъй като имам вяра, че и той може да се оправи по-добре, ” декларира халфът.

След това той в резюме се опита да изясни разликата в представянето на отбора през предходната и актуалната акция и подобряването на представянето при Ерик загар Хаг.

“Има разлика. Става дума за това да се придържаме към проекта, към себе си и нещата, които вършим добре. Неуспехите през този сезон ни вършат по-силни, а не до сривове, както при Ралф Рангник. Примери са следващите победи над Брентфорд и Евертън. Сега тимът е доста по-подготвен и за моментите, когато нещата не се развиват тъкмо по този начин, както ни се желае, само че постоянно имаме отговор, ” е мнението на Фернандеш.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР