Един от лидерите на Левски в защита - Ноа Сонко

...
Един от лидерите на Левски в защита - Ноа Сонко
Коментари Харесай

Сундберг отказа да преподпише с Левски, Лудогорец вади оферта за него

Един от водачите на Левски в отбрана - Ноа Сонко Сундберг, е отказал да подпише нов контракт с отбора. Настоящото съглашение на гамбийския национал със „ сините “ изтича през идващото лято, а не е загадка, че има към него има сериозен интерес от задгранични тим

Именно затова управлението на клуба му е предложил нов договор, само че 27-годишният футболист е отказал предлагането. Ако в близко бъдеще от „ Герена “ не съумеят да убедят бранителя да се обвърже с клуба, то те ще бъдат принудени да го продадат, тъй като рискуват да го изтърван като свободен сътрудник след година. Той също по този начин ще може да договаря за прелиминарен контракт с други отбори от януари 2024-а година.

Левски наподобява ще се опита по всякакъв начин да задържи Сундберг, а към този момент новият треньор Николай Костов даже го направи втори капитан. Въпреки това, той продължава да се дърпа да подпише нов контракт. С изтичащ договор в края на акцията е и националът Андриан Краев, като „ сините “ също пробват да сключат ново съглашение с надарения полузащитник.

В същото време, Лудогорец е показал интерес към Сундберг и шамипоните даже са изразили подготвеност да платят 500 хиляди евро за правата на гамбиеца. От „ Герена “ обаче са отклонили предлагането, защото са безапелационни, че офертата би трябвало да бъде в размер на най-малко 750 хиляди евро, а също по този начин желаят да запазят и 10 % от правата при следващ трансфер на бранителя.

„ Сините “ могат да бъдат подготвени да се разделят със бранителя, само че чак в последните дни на летния трансферния прозорец, защото за Левски предстоят мачове и в Лигата на конференциите, като във втория квалификационен кръг 26-кратните първенци ще играят с Шкупи от Северна Македония.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР