Един от лидерите на Левски Ноа Сонко Сундберг има проблеми

...
Един от лидерите на Левски Ноа Сонко Сундберг има проблеми
Коментари Харесай

Лидер на Левски виси за мачовете с Лудогорец

Един от водачите на Левски Ноа Сонко Сундберг има проблеми с травма. Въпреки това, от треньорския щаб имат вяра, че той ще бъде на линия за идните два конфликта с Лудогорец. За тях обаче под сериозна въпросителна е различен титуляр - Жереми Петрис.

Това показа старши треньорът на " сините " Станимир Стоилов на днешния си брифинг преди двата мача с Лудогорец.

" Ще подходим мач за мач, без да разделяме Купа и състезание. Два извънредно съществени конфликта. Можем да калкулираме като времетраене позиции, на които имаме взаимозаменяемост.
 Мъри преди борбите с Лудогорец: Очаквам горделив Левски и оптимално себераздаване
Мъри преди борбите с Лудогорец: Очаквам горделив Левски и оптимално себераздаване

" Ако се представим по метода от последните мачове, ще има задоволство у нас "

Продължават да ни висят проблемите с контузения Петрис, който към момента не е в положение за сериозен подготвителен развой. От 1-2 дни имаме проблеми и с Ноа, само че се надявам да оздравее за мача.

Илиян към този момент тренира от 4-5 дни с тима. Създава усещане, че е в положително положение и най-много е добре окуражен да се върне по най-хубавия метод в тима.

Николай няма да може да пази. Има контузия, която изисква сред 7 и 10 дни минимум за възобновяване. Ще забележим кой ще пази за Купата, дали да заложа на някого от другите млади вратари. Там нямаме кой знае какъв избор - въртим се сред 16 и 18 години ", съобщи старши треньорът на Левски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР