Един от лидерите на агитката на ЦСКА-София Иван Велчев –

...
Един от лидерите на агитката на ЦСКА-София Иван Велчев –
Коментари Харесай

Дадоха ход на делото срещу Кюстендилеца

Един от водачите на агитката на ЦСКА-София Иван Велчев – Кюстендилеца, бе изправен през днешния ден пред районния съд в Пловдив, оповестяват сътрудниците от " Пловдив 24 ". 38-годишният Велчев е упрекнат в закононарушение по чл.325 ал.5, вр. ал.1, вр.чл.29 ал.1 б. " а " и б. " б " от Наказателен кодекс, за това, че на 26 ноември 2017 година в Пловдив е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото.

Това става по време на футболния мач сред Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София на " Лаута ", който даже бе пресечен за няколко минути поради сбиването на двете агитки.

Според обвиняването Кюстендилеца е бил от първите лица, слезли на пистата от трибуната, като държал в ръцете си колан. Засилил се към групата – агитка на Локо (Пд), и почнал да нанася голям брой безредни и мощни удари с колана си по почитателите на " черно-белите ", макар че в този миг по никакъв метод същият не е бил предизвикан от който и да било. Иван Велчев демонстративно е показал експанзия и свирепост, както и неуважение на персоналната цялост, се споделя още в обвиняването.

Ако съдът го признае за отговорен, минималното наказване за Кюстендилеца ще е една година затвор дейно, само че магистратите могат да вземат и по-сурова мярка, защото Велчев към този момент е осъждан.

В правосъдната зала през днешния ден юристът на Иван Велчев изиска делото да бъде върнато в прокуратурата поради " неизяснени условия ", само че това бе отхвърлено от съдията.

След това юрист Найденов изиска съдът да промени наложената мярка за неотклонение – парична гаранция в размер на 2000 лв., да бъде сменена с подписка. " Велчев е незает и сега го устоя брачната половинка му със своята не толкоз огромна заплата. Освен това двамата се грижат и за дребното им дете ", съобщи в правосъдната зала юрист Найденов. Това негово искане също бе отхвърлено от съдията, който даде ход на делото и насрочи идващото съвещание за 11 септември от 9:30 часа. Припомняме, че преди повече от година точно Кюстендилеца завоюва търга за емблемата на ЦСКА, с оферта в размер на 8 милиона лв.. До този миг парите към момента не са платени.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР