Един от колоритните президенти от Серия А – Урбано Кайро

...
Един от колоритните президенти от Серия А – Урбано Кайро
Коментари Харесай

Босът на Торино се кае за привлечен играч: Подарък за 22 милиона!

Един от колоритните президенти от Серия А – Урбано Кайро съобщи, че по свое лично мнение е платил прекалено много за привличането на Симоне Верди от Наполи в Торино. Бизнесменът разказа договорката като „ подарък за 22 милиона евро”, какъвто и жена му не е получавала.

Миналия месец във финалните мигове от трансферното лято „ биковете” съумяха да привлекат нападателя, който към този момент беше непотребен в Наполи. 27-годишният Верди дотук обаче не впечатляващ, като в първите си 5 срещи има единствено една асистенция и записани 254 минути на терена.

Кайро не се посвени обществено да съобщи, че е подхванал „ доста неприятен ход”, стартирайки договаряния с боса на Наполи Аурелио де Лаурентис. „ Завършихме седми предишния сезон и мигновено се спряхме на Верди”, разяснява президентът на торинци. „ Отправих питане до Наполи посредством моите другари Бранкини (Джовани Бранкини, прочут футболен сътрудник – б.р.) и Де Лаурентис, на който се обадих персонално. Това беше доста неприятен ход от моя страна, тъй като в случай че контактуваш персонално с президент, той те кара да платиш повече”, сподели Кайро.

„ Парите бяха толкоз доста, тъй като Де Лаурентис ми сподели, че те няма по какъв начин да продадат Верди, до момента в който не намерят заместител. Ние имахме и няколко задгранични варианти поради, само че Верди беше главната цел.”

„ Купихме го в последните няколко минути от трансферния прозорец, което ни костваше големи старания. Във всеки случаи направих подарък за 22 милиона евро на Наполи, какъвто не съм давал и на жена си”, добави Кайро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР