Един от коалиционните ни партньори – Атака плюха по ВМРО,

...
Един от коалиционните ни партньори – Атака плюха по ВМРО,
Коментари Харесай

Каракачанов: Атака ни нападаше грозно, не знам как ще се гледаме в очите

„ Един от съдружните ни сътрудници – Атака плюха по Вътрешна македонска революционна организация, плюха по мен, плюха по цялата ни акция по противен и нечестен метод, употребявайки големи неистини. Не знам на следващия ден по какъв начин ще се гледаме в очите, по-късно, което направиха по отношение на нас. “ Това съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов след края на изборния ден на европейските избори.
Каракачанов благодари на другия си съдружен сътрудник – НФСБ и водача му Валери Симеонов, които запазили джентълментски звук по време на цялата акция. Вътрешна македонска революционна организация също не си е разрешила да нападна нито НФСБ, нито Атака, уточни министърът на защитата.
„ Искам да благодаря на всички български патриоти, които гласоподаваха за Вътрешна македонска революционна организация и Ангел Джамбазки. Тези 8% гласоподаваха не поради страстта ляво-дясно, синьо-червено, Русия-Америка, а за Ангел Джамбазки и листата, която Вътрешна македонска революционна организация предложи. Това са известни в обществото хора – известни режисьори, военни “, сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация.
" Те гласоподаваха за Джамбазки, който нямаше потребност да споделя „ аз ще направя на следващия ден “. Той към този момент го направи, за тези 5 години сподели по какъв начин би трябвало да се брани българския интерес в европейските институции ", уточни Каракачанов.
" Очаква ни още доста работа за отбрана на българския народен интерес. Тези 8% българи, които поддържаха Вътрешна македонска революционна организация, гласоподаваха да се спрат опитите с българската история, с българското семейство и споделиха „ не “ на джендърската идеология, споделиха „ не “ на незаконната имиграция в Европа, споделиха „ не “ на Турция в Европейски Съюз, споделиха „ да “ на една почтена България към общоевропейското семейство, към което принадлежим ", изясни Красимир Каракачанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР