Един от ключовите играчи на Барселона в последното десетилетие Хавиер

...
Един от ключовите играчи на Барселона в последното десетилетие Хавиер
Коментари Харесай

Масче на сбогуване: Съблекалнята беше тайната на успеха

Един от основните играчи на Барселона в последното десетилетие Хавиер Масчерано публично се сбогува с всички, които обичат каталунския отбор. Аржентинецът си потегля от “Камп Ноу” след седем години и половина, с цел да поеме към нова случка - китайския Хъбей Фюрчън. “Чувствам се фаворизиран. Любовта, която ми дадоха хората през всички тези години, е нещо ужасно. Мечтата ми завърши, само че продължи доста повече в сравнение с очаквах”, съобщи Ел Хефесито на прощална конференция през днешния ден. На нея участваха съвсем всички футболисти на “лос кулес”, треньори и ръководители.
Gracias a ustedes #GraciasBarça pic.twitter.com/gTuocuCVng
— Javier Mascherano (@Mascherano) January 24, 2018

“Съблекалнята беше тайната на триумфа. Когато дойдох, си помислих, че ще е мъчно да се впиша в колектива, тъй като имаше огромни футболисти, които бяха спечелили доста титли. Аз обаче попаднах на доста благи момчета, страхотни. Това беше ключът към успехите. Пуйол, Чави и Виктор (Валдес) поставиха основите. Успях да се насладя на неповторими мигове. Имах опцията да играя с най-хубавите в света. Помогнаха ми да се изкача до друго ниво”, показа той.

“Винаги съм казвал, че най-трудното нещо е да си тръгнеш от тук. С придвижване на времето часът настъпваше, ролята ми в тима намаля… Важното беше всички да сме доволни”, сподели още 33-годишният Масче. Примера дивисион 21 кръг, неделя 28 януари  Барселона 21:00предстои  Алавес
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР