Един от ключовите футболисти за ЦСКА през пролетта Тобиас Хайнц

...
Един от ключовите футболисти за ЦСКА през пролетта Тобиас Хайнц
Коментари Харесай

Саша Илич беше зарадван с добра новина

Един от основните футболисти за ЦСКА напролет Тобиас Хайнц ще бъде разполагаем на треньора Саша Илич за идващия дуел на отбора.

Армейците посрещат ФК ЦСКА 1948 Сф в събота от 18:00 часа в последното си домакинство за акцията.

24-годишният норвежец отпадна от групата на алените директно преди срещата с Локомотив Пловдив, извоювана с 1:0. След нея Илич изясни, че причина за отсъствието му е сериозен фамилен проблем, който го е принудил да се прибере в родината си.

Става дума за заболяване на негов непосредствен родственик. " Тема Спорт " твърди, че до часове Хайнц би трябвало да бъде назад у нас, като той ще се причисли към утрешната подготовка на ЦСКА. Ако всичко е наред, норвежецът ще вземе присъединяване в мача с отбора, домакинстващ в Бистрица. Именно на стадион " Витоша " Тобиас означи и дебютното си попадение с алената фланелка, като донесе успеха с 1:0 на 12 март.

За повторно в последните два сезона се постанова футболист на ЦСКА да пътува до родината си поради проблеми в фамилията.

Припомняме, че през предходната пролет Греъм Кери пропусна няколко срещи на отбора, с цел да бъде до брачната половинка си, която се бореше с подло заболяване.

Впоследствие това се трансформира и в съществена причина ирландецът да напусне като свободен сътрудник през лятото и да се завърне на Острова, където носи екипа на Сейнт Джонсън. Техничният левичар е корав титуляр в състава на светците, които приключиха в долната половина на таблицата в Шотландия.

Срещата с Локомотив Пловдив е първата, която Хайнц пропусна, откогато се причисли към ЦСКА при започване на годината. Той към този момент има на сметката си 14 мача в шампионата, в които вкара два гола - на ФК ЦСКА 1948 Сф и Лудогорец и се регистрира с две асистенции.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР