Един от ключовите фактори, допринасящи за появата на бръчки, е

...
Един от ключовите фактори, допринасящи за появата на бръчки, е
Коментари Харесай

Навиците, които неусетно образуват бръчки

Един от основните фактори, допринасящи за появяването на бръчки, е естественият развой на стареене на кожата, само че се оказва, че освен протичането на времето работи против нас и утежнява външния тип на кожата, само че и ежедневните ни привички способстват за това. Проверете какво кара кожата ви да губи своята компактност и да старее по-бързо.

Бръчките не постоянно са били причина за безпокойствие. В доста култури те са били знак за мъдрост и мотив за горделивост, само че в днешната действителност това не е по този начин.
Неочакваната причина за поява на бръчки
Мислим си, че знаем от кое място се появяват бръчките, само че съществува и една в действителност непредвидена причина за тяхната поява. В случай, че сте лю...
Прочети повече
Козметиката не е всичко. За да избегнете образуването на бръчки и да спрете процеса на стареене, би трябвало да измененията ежедневните си нездравословни привички и да се научите да се грижите вярно за кожата си освен извън, само че и от вътрешната страна. Само по този начин тя ще резервира младия си и хубав тип за дълго време.

1. Хранене

Диетата има голямо въздействие върху външния тип на кожата ни. Дори дребни хранителни дефицити се отразяват на положението на кожата и предизвикват съществени кожни проблеми. Диета с ниско наличие на витамини и минерали и богата на съединения, които предизвикват образуването на ароматни кислородни радикали в тялото, може да форсира процеса на стареене на кожата до няколко години.

2. Пушене на цигари

Никотиновата взаимозависимост убива постепенно. Пушачите виждат първите бръчки доста бързо. Характерна специфичност на пушачите е т.нар бръчката на пушача, която се появява към устата и е породена освен от стареенето на кожата, само че и от многократното повторение на едни и същи придвижвания на лицето, до момента в който се издуха цигарата.
Как да изгладим бръчките в домашни условия, изцяло безвредно и дейно
На рафтовете има стотици кремове с невероятни съставки, които оферират да ви отърват от бръчките и те в действителност може да работят. Пробле...
Прочети повече
3. Пиене на алкохол

Алкохолът също поврежда кожата ни и форсира процесите на нейното стареене. Дори хората, които го пият в дребни количества, само че постоянно, рискуват бърза загуба на неотстъпчивост на кожата, която се предизвиква от производството на огромни количества свободни радикали на кислорода в тялото. Освен това алкохолът дехидратира тялото, първите признаци на което се появяват по кожата.

4. Пиенето на прекомерно малко вода

Дехидратацията не би трябвало да се предизвиква единствено от корист с алкохол. Този проблем става постоянно срещан и постоянно не осъзнаваме, че съпътстващите здравословни проблеми и неразположение са резултат от хронична дехидратация. Фактът, че на тялото ни липсва вода, се потвърждава, наред с другото, от повтарящи се главоболия, проблеми с концентрацията, мускулен тремор, безпокойствие, раздразнителност, сухота в устата и тип на кожата ни, която става отпусната, липсва разтегливост, става грозна, сива и загрубява.

5. Неподходяща позиция по време на сън
Какво споделят бръчките по лицето за здравето ни?
Бръчките са неразделна част от процеса на естествено стареене на кожата. В този интервал тя губи свежия си загар, грациозност и гладкост. Н...
Прочети повече
Честото спане по стомах форсира образуването на бръчки. Сгушвайки лицето си в мека възглавница, можем освен да развием проблеми с гръбначния дирек, само че и да влошим външния тип на кожата си.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР