Един от капитаните на ЦСКА Божидар Чорбаджийски вече на практика

...
Един от капитаните на ЦСКА Божидар Чорбаджийски вече на практика
Коментари Харесай

ЦСКА прати Чорбаджийски в Стяуа, ясно е и за каква сума

Един от капитаните на ЦСКА Божидар Чорбаджийски към този момент на процедура има нов тим. Медиите в Румъния гръмнаха, че централният бранител на процедура към този момент може да се счита за състезател на локалния гранд Стяуа, откакто двата клуба са си стиснали ръцете за изискванията по договорката.

На север от Дунав разкриват, че родният национал ще отиде в Букурещ чартърен за един сезон, като ще има алтернатива за откупуването му за непрекъснато след приключването на този период. Сега "червените " получават 50 хиляди евро за него, а в случай че го продадат за непрекъснато, ще получат още 450 хиляди евро.

За да стане всичко факт, Чорбаджийски единствено би трябвало да премине медицинските прегледи. Това обаче надали ще бъде проблем, защото той не се оплаква от някакъв здравословен проблем. На неговата позиция към този момент е употребен последното ново попълнение на "Армията " Раул Албентоса.

Интересното е, че с изключение на младия защитник, другите двама, които носеха капитанската лента на тима предишния сезон - Николай Бодуров и Рубен Пинто - са отстранени тима. Няма и изгледи за тяхното връщане назад, а наставникът Люпко Петрович разгласи, че това е напълно негово решение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР