Един от извършителите на терористичната атака в Лондон, който се

...
Един от извършителите на терористичната атака в Лондон, който се
Коментари Харесай

Един от лондонските касапи работел половин година в столичното метро и имал достъп до тунелите под сградата на парламента

Един от причинителите на терористичната офанзива в Лондон, който се появи и в документален филм за английските екстремисти, е работил в столичното метро и е имал достъп до тунелите под постройката на Народното събрание, оповестява „ Дейли мейл ”. По данни на изданието, 27-годишният Хурам Бат е работел на станциите „ Уестминстър ” и „ Канада Уотър ”. Вестникът помества негова фотография в униформа, която носят чиновниците на метрото, направена през май 2016 година, когато е бил на изпитателен период в подземните железници. По-късно обаче, през октомври предходната година, Бат е изгубил работата си, тъй като обичал постоянно да се разхожда.



От материала излиза наяве още, че в последното си известие в WhatsApp той цитира думи от Корана. За фотография на своя акаунт пък той избрал изображение със строфи от свещената за мюсюлманите книга. На 10 май той е написал нов пост, още веднъж взаимстван от Корана, който гласи: „ След всяка тежест настава облекчение”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР