Един от хората в щаба на Арда – Емил Кременлиев,

...
Един от хората в щаба на Арда – Емил Кременлиев,
Коментари Харесай

Кременлиев: Матич е добър треньор, футболистите го харесваха

Един от хората в щаба на Арда – Емил Кременлиев, разяснява пред „ Мач Телеграф “ абсурда със Славко Матич.

„ Неприятна обстановка. И аз мисля, че не трябваше да ги приказва обществено тези неща, които Славко Матич сподели. За Крумов истината е, че е с шина и нямаше да играе дори и да нямаше спор с него. За Жуниньо и есемесите може и да е правилно, само че ми се коства несериозно. Честно да ви кажа, аз персонално бях сюрпризиран от изявлението на Матич. Явно е добър треньор, тъй като до момента в който той беше при нас, изиграхме единствено един слаб мач – загубата от Локомотив Сф. Но дори и след него обаче не е имало драми поради това, че загубихме. Във всички останали мачове играхме с най-силните тимове в България и се представихме добре. Така че за мен е добър треньор и имаше бъдеще в Арда, а и футболистите го харесваха “, съобщи един от героите от Съединени американски щати ’94.

„ Ръководството не може да реагира с нов треньор толкоз бързо. Аз персонално също съм в незнание и не знам дали ще остана. Скоро ще приказваме с управлението ще се разберем. Единственото, което е 100% несъмнено, че за началото на зимната подготовка Арда ще има нов треньор. Като селекция може би ще вземем двама-трима нови, само че кои ще бъдат те, ще зависи и от новия треньор “, добави легендата.

Попитахме Кременлиев за оценката му за есенния дял и освобождението на Георги Чиликов. „ Истината е, че се надявахме на по-високо място в класирането от деветото, на което сме сега. Особено предвид на това, което постигнахме през предишния сезон. Но очевидно напускането на Николай Киров ни се отрази. Вярно е, че с Чиликов потегли, откакто в последните два мача при него победихме, само че пък играта не беше такава каквато искаше управлението. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР