Един от големите трансфери през това лято вече е факт.

...
Един от големите трансфери през това лято вече е факт.
Коментари Харесай

"Барселона" продаде на "Ювентус" бразилец за 72 млн. евро

Един от огромните прехвърляния през това лято към този момент е реалност. Ръководството на " Барселона " разгласи, че е договорило продажбата на халфа Артур Мело (23 г.) в " Ювентус ". Италианският клуб ще заплати за бразилеца 72 млн. евро, като сумата може да е и с 10 млн. по-голяма, според от представянето на играча. Според сделката, Артур ще довърши сезона в сегашния си тим, в това число и мачовете в шампионата за Шампионската лига.

Испански и италиански медии допускат, че прехвърлянето е единствено част от договорка между двата клуба, като в идващите дни се чака " Ювентус " да продаде на " Барселона " босненския халф Миралем Пянич за сходна сума.

Артур мина в " Барселона " през лятото на 2018 година от " Гремио " за 31 млн. евро плюс бонуси. До момента той е записал 72 мача и 4 гола за каталунците във всички шампионати. С тима е спечилил шампионска купа и суперкупа на Испания. Халфът има също по този начин 20 мача за националния отбор на Бразилия, с който печели " Копа Америка " през 2019 г.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР