Един от големите ни професионални играчи по Counter-Strike Виктор v1c7oR

...
Един от големите ни професионални играчи по Counter-Strike Виктор v1c7oR
Коментари Харесай

Един от големите ни геймъри пред Sportal.bg: Желанието ми за игра няма как да изчезне, ZywOo е №1 в света

Един от огромните ни професионални играчи по Counter-Strike Виктор " v1c7oR " Дянков даде особено изявление за Sportal.bg . Геймърът ни разкри задачите си за тази година. Той обърна внимание на част от най-хубавите български играчи, които към този момент реализират забележителни неща.
Champions!! Thank you!!! @mocheXLesports pic.twitter.com/NyHvBo7t6e
— Viktor Dyankov (@v1c7oRCSGO) June 16, 2019
- Без тим си към този момент няколко месеца, по какъв начин върви твоята подготовка?
- Да, към този момент няколко месеца съм без тим, само че това не пречи на проектите ми и най-много на подготовката ми. Очаквам в най-скоро време да пристигна и нов тим.

- Труден ли е този интервал за теб и чувстваш ли напрежение?
- Както всяко друго нещо в живота, свързващо всекидневието ти с най-различни занимания. При мен е геймингът, а при други медицината, да вземем за пример. Не бих споделил, че изпитвам и чувствам напрежение в мен. Жаден съм да се завърна и да стартира да играя още веднъж в тим.
 Шампиони! Българите от Windigo сграбчиха трофея в Португалия - Има ли интерес от гейминг организации и развиване към теб?
- За момента нямам предложения, както и контакти с хора, които би могло да образуват нещо, само че изчаквам и постоянно съм открит за оферти.

- Играеш доста FPL мачове, задоволително ли е, с цел да си в оптимална форма?
- Играя FPL, тъй като е единственото читаво място, където мога да открия хора, които да играят с мен и да създадем тим. Определено оказва помощ при подготовката и поддържането на професионална форма. Не съм се отчаял от всичко, даже бих споделил, че имам хъс на победител в мен. Желанието за игра няма по какъв начин да изчезне елементарно. Поне не при нас - професионалните геймъри, тъй като всеки един знае какво му е коствало и към момента коства, с цел да ти бъде метод на живот и да бъдеш зад монитора през множеството време от деня.

- Кой е най-хубавият състезател, с който си играл в тази лига?
- За най-хубав състезател, с който съм играл във FPL, е мъчно да се каже, защото всеки се пробва да изгрее и блесне, само че бих споделил, че ZywOo може да вземе тази купа.

- Следиш ли развиването на другите български играчи?
- Развитието на даден български тим и играчи няма по какъв начин да не се следи.

- Кой е най-хубавият български геймър към днешна дата?
- Бих споделил, че е към днешна дата обстановката е 50:50. От снайперистката част мога несъмнено да посоча CeRq и poizon, в случай че приказваме обаче за самостоятелно равнище на играчите. Ако става дума за повсеместен аспект - bubble. Toй е водач, има качества на снайперист, само че играе и с автоматизираните оръжия. Не желая да изключа и един от най-великите в България, пипвали в миналото мишката и играли тази игра - Симеон " dream3r " Ганев.
 Българската емблема в гейминга извънредно пред Sportal.bg: Виждам се в Топ 5 в света! - Заслужeно ли ZywOo стана №1 в света за 2019 година?
- ZyWOo си завоюва справедливо първото място в света. Той сподели неповторимата си динамична игра. Не считам, че бе взето неверно решение с неговия избор.

- Кой е най-хубавият тим в света?
- За момента е мъчно да се каже кой е най-хубавият тим в света. През тази година ще се разбере, само че считам, че Na’Vi, с новото си попълнение Perfecto, имат огромен късмет, да се закрепят на първото място в ранглистата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР