Един от големите инженерни гафове във Велико Търново взе поредна

...
Един от големите инженерни гафове във Велико Търново взе поредна
Коментари Харесай

Поредна жертва на най-големия инженерен гаф във Велико Търново

Един от огромните инженерни гафове във Велико Търново взе поредна жертва. Нищо неподозиращ водач се блъснал и едвам не катурнал дирек на енергото, подложен измежду паркинг на ул. „ Йоновка “ в остарялата столица, оповестява " Борба ".

Заради заплаха оборудването да падне, тъй като основите му са повредени, целият регион е наобиколен с предупредителна лента. Това е десети сходен случай през последния месец. Живущи в региона са пращали голям брой подписки до общината и „ Енерго-Про “, само че двете институции по този начин и не могат да се схванат чия е отговорността за бетонния дирек в средата на публичния паркинг и кой би трябвало да се потруди, с цел да го реалокира.

„ Сложен е без никакво означение, не се вижда, изключително нощем, и тук всекидневно стават произшествия. Алармирали сме общината, енергото, само че никой не взема отношение, ремонтират стълба, вместо да го реалокират. Това, което виждате, е неуместно – в случай че водачът авансово не знае, че тук има такова затруднение, съвсем несъмнено се удря “, описа Пламен Тодоров, който живее наоколо.

В региона се събира следващата подписка за пренасяне на рисковия дирек. Хората се тормозят, че след следващата злополука стълбът напрегнат може да падне и тогава можем единствено да предположим какво би се случило. „ Очакваме реакция от общината и енергото. Наглед казусът е малък, само че той визира живота и здравето на мнозина “, безапелационен е Тодоров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР