Един от големите герои за Ювентус в мача с Тотнъм

...
Един от големите герои за Ювентус в мача с Тотнъм
Коментари Харесай

След драматичния мач с Тотнъм, Игуаин благодари на жена си

Един от огромните герои за Ювентус в мача с Тотнъм - Гонсало Игуаин - благодари на половинката си след елиминацията на Тотнъм на осминафиналите на Шампионската лига. Аржентинецът бе под въпрос за борбата в Лондон, защото страдаше от контузия, само че въпреки всичко бе разполагаем на Масимилиано Алегри. Нападателят даже вкара първия гол за успеха с 2:1.

„ Беше доста сложен мач против тима на Тотнъм, който постоянно дава най-хубавото от себе си и е доста нападателен. Ние обаче знаехме, че британските тимове постоянно позволяват разкриване в задни позиции и това ни разкри шансове “, сподели нападателя.

„ Беше нужно да се възползваме оптимално и го направихме. Доволен съм от триумфа, тъй като да обърнеш на „ Уембли “ не е лесна работа “, добави Игуаин, който до последно бе под въпрос за значимия конфликт, защото бе малтретиран от контузия в глезена.

„ Горд съм от този състав, от лекарския щаб, който вложи доста старания, с цел да бъда във форма. Благодаря и на жена ми, която ме понасям през миналите две седмици, тъй като болката бе непоносима “, сподели още Игуаин, а на запитване, значи ли, че към този момент е минал под венчилото, той изясни: „ Не! Говоря за приятелката ми, само че я назовавам брачна половинка, тъй като скоро ще стана баща. Иначе не е имало никаква женитба “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР