Един от гласовете на българския футбол още от времето, когато

...
Един от гласовете на българския футбол още от времето, когато
Коментари Харесай

Свалиха популярен коментатор от ефир заради Лудогорец - Локомотив

Един от гласовете на българския футбол още от времето, когато родният шампионат беше предаван по " ТВ 7 " - Илиян Енев, е бил свален от ефир за мачовете на " Лудогорец " по гледище на клубното управление, научи Actualno.com от собствен меродавен източник.
През миналия уикенд той е трябвало да разяснява срещата ЦСКА - " Лудогорец " на стадион " Българска войска ", само че е бил осведомен, че това няма да се случи, а повода, която нашата медия научи, е, че от българския първенец не желаят повече Енев да разяснява против на тима. 
Поводът за това решение на " Лудогорец ", чийто притежател Кирил Домусчиев е притежател и на Нова Броудкастинг груп, е коментарът на известния глас в малкия екран по време на дуела на " орлите " против " Локомотив " (Плодвив) , и по-точно моментът, в който основният рефер в срещата подмина обстановка, при която можеше да отсъди дузпа в интерес на " смърфовете ". В 68` Йосип Томашевич нахлу в наказателното поле на " Лудогорец " и беше препънат от бранителя на домакините Сисиньо в пеналтерията, без играчът на " Лудогорец " да е докоснал топката. 
" В наказателното поле се развиват дейностите. Да забележим дали Сисиньо мазета топката? Не можа да играе с топката Сисиньо против Томашевич. Ето по какъв начин Томашевич поведе тук топката и Сисиньо го спъна. При това в наказателното поле - това трябваше да е дузпа ", е дословният коментар на Илиян Енев за обстановката в мача, която се разви при резултат 2:1 за " Лудогорец ".
В Разград очевидно не са останали удовлетворени от разбора на обстановката . Стигна се до там, че няколко медии разгласиха публикации, че дузпа не съществува, макар че е явен както контактът сред футболистите, по този начин и неналичието на игра с топка от страна на Сисиньо. В същото време, даже коментаторът да е сбъркал в разбора за дадената обстановка, нито е първият, нито е последният, който ще бърка в ефир онлайн. 
През уикенда Енев не беше част от екипа, отговарящ за отразяването на мачовете от българския футбол. Това докара до обстановка, при която коментатори трябваше да тичат до пистите на стадиона, с цел да интервюират футболисти и треньори след края на мачовете. 
След отправената " молба " от " Лудогорец " се е стигнало до напрежение в спортната редакция на Нова Броудкастинг груп. След къс размисъл, Илиян Енев е взел решение да напусне поради отношението, демонстрирано към него, и при започване на седмицата се е сбогувал с сътрудниците си. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР