Един от форковете на Биткойн със забележителен потенциал за експоненциален

...
Един от форковете на Биткойн със забележителен потенциал за експоненциален
Коментари Харесай

Тази 100X алтернатива на Биткойн е също толкова привлекателна, колкото и ликвидния стейкинг на Етериум

Един от форковете на Биткойн със незабравим капацитет за експоненциален напредък провокира неспокойствие в крипто света през последните месеци.

Bitcoin Spark (BTCS) предлага доходоносна възвръщаемост, като в същото време минимизира рисковете на равнище, сравнимо с ликвидния стейкинг на Етериум.

Какво съставлява стейкингът?

Стейкингът е развой в света на криптовалутите, при който потребителите държат и “ ” своите токени в цифров портфейл, с цел да подкрепят интервенциите на блокчейна. По този метод те вземат участие във валидирането на мрежата, обработката на транзакции и поддържането на сигурността.



В подмяна на своя принос стейкърите постоянно получават награди под формата на спомагателни криптовалутни токени. Стейкърите играят основна роля в доста блокчейн екосистеми, като употребяват консенсусния механизъм, прочут като доказателство за залог (Proof-of-Stake, PoS), с цел да подсигуряват целостта и функционалността на мрежата.

Ликвидния стейкингв Етериум е идея, която разрешава на потребителите да залагат своите токени, като в същото време резервират ликвидността си и опцията да ги търгуват или трансферират когато и да е. Този новаторски метод усъвършенства използваемостта на стейкнатите активи и обезпечава по-голяма еластичност за притежателите на токени.

Цена на ETH

Устойчивостта на Етериум, идните мрежови усъвършенствания и разширението на екосистемата се чака да допринесат за повишаването на цената на алткойна в кратковременен и дълготраен проект.

Етериум е показвал резистентност при пазарни спадове много пъти, с което показва, че може да оцелее в сегашния сложен интервал. Анализаторите считат, че цената на ETH може да се възвърне до своя връх от 2021 година, като евентуално може да доближи нови исторически върхове, когато пазарът се възвърне.

В рамките на парадигмата Етериум 2.0 се мина от Proof-of-Work (PoW) към Proof-of-Stake (PoS).

Bitcoin Spark (BTCS)

Bitcoin Spark съставлява реформаторски блокчейн план, предвождащ консенсусен механизъм, прочут като доказателство за развой (Proof-of-Process, PoP).

Той интегрира най-хубавите характерности на PoS и PoW, като в същото време се стреми да генерира самоподдържащи се доходи за стимулиране на участниците.

PoP механизмът на Bitcoin Spark разрешава на миньорите да дават своята изчислителна мощност за изчислителни задания, за разлика от обичайните PoW системи, които изискват от миньорите да вземат решение комплицирани математически уравнения без практическа приложимост.

Bitcoin Spark възприема концепцията “Всеки може да добива ”, като облекчава бариерата за навлизането на миньори в бранша и ускорява децентрализацията и сигурността. Този метод има за цел да понижи потреблението на сила и да направи добива по-екологичен.

Bitcoin Spark диверсифицира своите потоци от доходи, с цел да поддържа мрежата. Тези източници на доходи включват обичаен рандеман, доходи от реклами от блокчейн експлорър и приложение и отдалечена обработка, при която неизползваната изчислителна мощ се отдава чартърен на физически лица или организации, които се нуждаят от изчислителен потенциал.

Освен това планът включва дребни, ненатрапчиви реклами в своя блокчейн експлорър и приложение, което обезпечава спомагателен източник на доходи за миньорите и екипа на разработчиците. Той дава опция на потребителите да отдават чартърен неизползваната си процесорна и графична изчислителна мощност на тези, които се нуждаят от спомагателен изчислителен потенциал, като по този метод способстват за сигурността и функционалността на мрежата.

Тази функционалност има за цел да сътвори самоподдържаща се екосистема с потоци от доходи даже по време на мечи пазарни цикли. Bitcoin Spark възнамерява да интегрира в мрежата си пласт за смарт контракти, което ще разреши създаването на разнообразни приложения и случаи на потребление на блокчейна.

ICO-то на плана свети в пета фаза, а един BTCS токен може да бъде платен на цена от $2.50, получавайки 9% бонус за всяка покупка. Притежателите на токени от петата фаза чакат възвръщаемост на инвестицията от 436% при сполучливото стартиране на токена BTCS. Ранните осиновители са в диапазона на 100х облаги, като са придобили токени BTCS на по-ниско ценово равнище.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР