Един от феновете на звездата на NBA Коби Брайънт още

...
Един от феновете на звездата на NBA Коби Брайънт още
Коментари Харесай

Шок: Фен на Коби Брайънт предсказал гибелта му с хеликоптер ВИДЕО

Един от почитателите на звездата на NBA Коби Брайънт още преди седем години в елементи е предсказал гибелта на баскетболиста.

Потребителят в Туитър с ника.Noso през ноември 2012 година написал, че Коби ще загине при злополука с хеликоптер. Постът след това стана хитов: той събра 140 ретуита и съвсем 300 000 лайкове.

Kobe is going to end up dying in a helicopter crash
—.Noso (@dotNoso) November 13, 2012 В това предсказване обаче е мъчно да се има вяра. Интернет потребителите заподозряха, че фенът просто е разгласил поста със задна дата, с цел да притегли внимание към себе си.



Американски публицист обаче, базирайки се на службите за поддръжка на Туитър, заяви, че обществената мрежа няма програмно поръчителство, което да разрешава да се трансформира датата на обявата. Постовете в Туитър не може да се преправят, те могат единствено да бъдат изтривани.
Постът от 2012 година се свързва с появилите се в оня ден в медиите известия за това, че травмираният баскетболист на "Лейкърс " Стийв Блейк е пътувал към болничното заведение дружно с Брайънт с неговия персонален хеликоптер.

Четете още: Светът е в шок! Шокираща гибел лиши живота на именития Коби Брайънт СНИМКА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР