Един от емблематичните ресторанти на Пловдив, на гърба на Дома

...
Един от емблематичните ресторанти на Пловдив, на гърба на Дома
Коментари Харесай

Култово заведение в сърцето на Пловдив на тезгяха - наемът започва от 2000 лева

Един от емблематичните заведения за хранене на Пловдив, на гърба на Дома на младоженците, ще бъде разигран на търг, оповестява TrafficNews.bg. Бившата бирария „ Розенхоф” повече от 7 години е безстопанствена след кавги и каузи сред градските управляващи и наемателите.

През 2011 година бе пуснат търг, само че тогава той пропадна. Причината е, че градските управляващи и частниците спореха в съда. След приключването на делата нов търг по този начин и не бе разгласен.

През 2016 година се заприказва за интерес от страна на притежателя на „ Пайнер “ Митко Димитров, само че по този начин и не се стигна до съответна оферта.

От градската администрация към този момент са оповестили търг, като документи за помещението ще се събират до 2 април. В документите е записано, че бъдещите наематели би трябвало да го стопанисват като ресторант.

Цялата повърхност на пространствата е 330 кв.м, разграничени на два етажа, а началната тръжна цена – 1981 лева цена е без Данък добавена стойност. Стъпката за наддаване е 50 лв., а депозита за присъединяване е 6100 лв.. Срокът на контракта е 10 години.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР