Един от емблематичните кметове на ГЕРБ - Иван Тотев, обяви,

...
Един от емблематичните кметове на ГЕРБ - Иван Тотев, обяви,
Коментари Харесай

Иван Тотев се отказва от битката за кметския пост в Пловдив

Един от емблематичните кметове на ГЕРБ - Иван Тотев, разгласи, че се отхвърля от конкуренцията за нов мандат в Пловдив. Той обоснова решението си с нужда от отмора след 12 години работа за града.

" Не считам да вземам участие на изборите. Решението ми е безусловно изрично. Превърнахме Пловдив в платформа, в която всеки може да откри своето място. Горд съм с постигнатото през моите два мандата. Сега е моментът, когато си на върха, да се откажеш. Имало е доста тежки решения, водил съм редица борби. Това лишава от персоналната сила на човек. Чувствам, че към този момент има едно прегряване у мен ", съобщи Тотев.

Тази вечер е първото от поредицата партийни събрания на ГЕРБ в Пловдив за издигане на кандидатури за кмет на града, кметове на регионите и за листата на общински съветници. В продължение на три дни партийните членове ще вземат решение кои свои представители да предлагат за идващите четири години на локалната власт.

Най-често спряганото име за правоприемник на Тотев е регионалният шеф Здравко Димитров-Зико. За поста се спряга и кметът на регион " Централен " Георги Стаменов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР