Един от емблематичните бивши футболисти на Левски - Емил Спасов

...
Един от емблематичните бивши футболисти на Левски - Емил Спасов
Коментари Харесай

Емил Спасов: Крайно време е всички, които обичаме Левски, да сме собственици

Един от емблематичните някогашни футболисти на Левски - Емил Спасов е на мнение, че към този момент е пристигнало времето, когато всички, които обичат Левски, би трябвало да се трансфорат в притежатели на гранда. Също по този начин на " Герена " било нужно към този момент да се поема и нужната отговорност за всичко протичащо се при " сините ".

" Разбира се, че като всички левскари се веселя. Очаквах го това нещо. За мен беше въпрос на време. Сега към този момент нещата са в ръцете на всички, които обичат Левски. Трябва да свалим шапка пред почитателите за това, което направиха и вършат във времена, в които нямаше от кое място да идват пари ".

" За страдание Сираков няма доста време за губене, тъй като мачът с Лудогорец чука на вратата, както и този с Локомотив (Пд) след него, който за мен е по-голям. Най-голямата задача в този момент пред Наско е да се повдигне духът на всички, които работят в клуба сега и най-много на футболистите, несъмнено. Наско го умее това. Другото значимо нещо е той да се обкръжи към себе си с хора, които обичат Левски и които си дават живота за клуба. Надявам се повече митове занапред нататък да проработят на " Герена ".

" През последните 15 години ръководството беше тотално сбъркано и доста неприятно. Изляха се милиони, а нямаме трофей 11 години. В този интервал, в случай че бяхме играли даже единствено с юноши, щяхме да вземем някоя Купа. Крайно време е всички, които обичаме Левски, да сме притежатели и да има ясна отговорност, когато се вършат неточности. Не е обикновено 11 години единствено да се проваляме, а провинен да няма ", съобщи Спасов.

" Меридиан мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР